Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Jártatok már úgy,hogy valamit...

Jártatok már úgy,hogy valamit szülőként nem jól csináltatok szimpla tudatlanságból?

Figyelt kérdés

5 éves lányom van, születésétől fogva jó étvágyú, most is megeszik bármit, a párol brokkolit, az AirFryerben sütött édesburgonyát, a répakrémlevest, a sóskamártást tükortojással, a halat, a gombát, még a pacalt is, gyakorlatilag bármit tényleg, eddig egyetlen étel sincs, amit ne evett volna meg. Gyümölcsöket, friss smoothiekat is imádja, általában azt is szokott kérni, ha vásárolni megyünk, nem csokit. De a Dörmit, joghurtokat, háztartási kekszet, túró rudit nyilván szereti, szokott ilyeneket enni. + a gumicukor

Nem eszi tonnaszámra, de néha kap Haribot. Múltkor egy ismerős kislányt aki 4 éves megkínált, és elképedve mondta az anyukája hogy dehogy, sosem evett ilyet. Aztán rá nemsokra egy barátnőm is ledöbbent ezen, mikor gumicukrot evett előtte, csomó cikket küldött nekem róla, hogy miért ne. Az ő gyereke meg csokikat zabál 2 pofára amúgy és válogat, kb semmit sem eszik meg csak a fánkot meg a gofrit. Tudtam hogy a gumicukor sem a legjobb, nem vagyok debil, de ennyire tragikus? Megütköztem magamon, hogy én ennyire elmaradott anya vagyok? Most rendesen kellemetlenül érzem magam, gondolják hogy etetem a gyerekem..

2023. okt. 18. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Én nem értem a kérdést. Nyilván mindenféle hülyeséget írnak az interneten. Semmi baja nem lesz a gumicukortól, ha elég nagy hogy ne fulladjon meg tőle, és nyilván mértékkel fogyasztva.
2023. okt. 18. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kérdésnek semmi, de semmi értelme. Mit akarsz, amikor pontosan tudod, mi a helyzet?
2023. okt. 18. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Azért nem jó a gumicukor meg a pillecukor sem, mert ha véletlenül megakad a torkán, az nem megy se fel, se le. De ha nem 10et töm be egyszerre és megrágja jól, akkor ok, csak nem ajánlott. Megjegyzem az én 2.5 éves fiam is kap marslakócskákat.
2023. okt. 18. 17:57
 14/18 anonim ***** válasza:
53%
Most dicsekedni jöttél, hogy a te gyereked jó evő, az ismerősödé pedig válogat? Képzeld, az enyém is válogat, nem eszik meg kb semmit. Mintha én tehetnék róla...
2023. okt. 18. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is tiltott a gumicukor,de azért mert meg sem rágja 😅 így meg veszélyes. Mi mindent adtunk és kerültük a csokit,fölösleges nasit,így is válogatós,ez szimpla genetika kérdése.
2023. okt. 18. 19:19
 16/18 anonim ***** válasza:
34%

Most az a kérdés, hogy a gumicukor tényleg szarabb-e a csokinál?

Igen, egyértelműen.

Ez kérdés?

A gumicukorról még nem olvastam, hogy mértékkel egészséges lenne, míg a csoki bizony az. ;)

2023. okt. 18. 19:59
 17/18 anonim ***** válasza:
63%

A kérdésednek köze sincs a kifejtett részben lévő sztorihoz.

Te valójában nagyon is meg vagy győződve róla, hogy jól csinálod, de ilyen köntösbe takarva akarsz megerősítést kérni benne.

2023. okt. 18. 20:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok, most próbálom a gumicukorról ledumálni.
2023. okt. 19. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!