Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen úszószerkezet való egy...

Milyen úszószerkezet való egy 5 éves, 28 kilós jó magas fiúnak? Eddig úszómellénye volt, de kinőtte. Viszont nagyon szerette. Úszógumi? Nem esik ki belőle?

Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 18:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
39%

Miért nem bírtok válaszolni egy egyszerű kérdésre? Az én lányom meg 6 éves és 35 kg. Jujj, akkor ne is menjen vízbe? Amúgy 136cm és erős csontú. Nem egy kövér gyerek.

Kéedező, mi karúszót és úszógumit használunk, ha mély vízben van a medencében, de egyébként tud úszni már, csak én még féltem. Vannak nagyobb méretek is.

2023. okt. 15. 05:44
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Erös csontozat nem létezik!!!🤣

Ez egy jó alibi az elhízásra!

2023. okt. 15. 06:17
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
12! Hát igen...a csontváz az minden embernél egyforma nagyjából. Nincsenek olyan nagyságrendű eltérések,ami ilyen mértékben megnutatkozna a testsúlyban.
2023. okt. 15. 07:46
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Van ilyen a családban, a szülőn kívül mindneki látja, hogy a gyerek túlsúlyos. Még a védőnőnek is okoskodik, meg vitatkozik vele, hogy a csontozata meg ilyenek, mert ő ápoló és őt ne nézzék hülyének, hogy nem ért hozzá.

Nem csak akkor kövér egy gyerek, ha már lóg a hasa meg labda kerekségű szegény, pedig hány olyat is látni, sajnos… és gyereknél senki másnak nem a hibája csak a szülőé. Inkább nézzél magadba, a túlsúly felnőtteknél is gond, nem hogy egy fejlődő szervezetnél! Bár manapság mindent csak esztétikai szempontból közelítenek meg az emberek, de nem az a lényeg, hanem a hosszú távú következmények az egészségére! Persze te együtt élsz vele, a te szemed hamar rááll meg fel se tűnik, hogy am block meg van vastagodva a gyerek, de attól még igaz. Az a BMI rengeteg egy gyereknek.

2023. okt. 15. 08:28
 15/18 anonim ***** válasza:
53%

Az ény lányom 8 évesen kb 35-36 kg, és kifejezetten vékony testalkat. Igaz lassan a 150 centit súrolja :) és de, létezik olyan hogy erős testalkat és izomzat is, engem is mindig 5-8 kilóval kevesebbre tippelnek mint ami vagyok.

Kérdésre válaszolva karúszót használtunk csak ennyi idősen, de azt is csak elvétve, mert már tudtak úszni annyira, hogy ne fulladjanak meg mélyvízben.

Én a helyedben beíratnám úszótanfolyamra

2023. okt. 15. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:
48%

Én is mindig 5-6 kilóval nehezebb voltam a hasonló magasságú és testalkatú osztálytársaimhoz képest, szóval kár ezen vitatkozni. Sőt volt nálam ducibb is egyforma magassággal, aki könnyebb volt nálam. Szóval nálam is mindig az volt a konklúzió, hogy erősebb csontozattal és izomzattal rendelkezem ez van, kár ezen fennakadni.

Van mellény nagyobbakra is, vagy karúszó. Illetve irány az úszásoktatás!

2023. okt. 15. 09:10
 17/18 anonim ***** válasza:
23%
Ennyi idősen már illene úszni. De amúgy dechatlonban van tobbfele uszomelleny és jók.
2023. okt. 17. 08:59
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17, max. annak, aki vízparton lakik. Az, aki évente 1 hetet jut vízpartra, annak aligha tud a gyereke ilyen idősen. Úszótanfolyamon is a minimum korhatár 4.

Az ÚNP is 6 éves kortól megy, mert akkor hatékony.

2023. okt. 17. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!