Alhat még újból napközben a kislányom?
Hamarosan 2 éves lesz és már hetek óta nem alszik egyáltalán napközben. Augusztusban kezdődött, egyre nehezebben lehetett elaltatni, végül már egyáltalán nem sikerült. Aztán beteg lett és újból aludt 2 héten keresztül. Aztán azóta, szeptember közepétől ismét nem alszik. Reggel 6 óra körül szokott kelni, este fél 8-8 között kerül ágyba. De délután 5 óra után már elég nehéz vele, fáradt. Egyébként az éjszakák sem zavartalanok, többször vissza kell altatnom, ebéd után is fáradt, de lehetetlen letenni aludni, csak ugrál mindig, egy másodpercig nem hajlandó nyugton maradni. A szemei mindig pirosak. Most is itt ugrál körülöttem.
Szeretném lassan kitolni az altatását (óraállítás), de hogyan, ha estére iszonyat fáradt???
Elképzelhető, hogy hamarosan bölcsis lesz, mi lesz ha ott sem alszik???
Tapasztalt valaki ilyet közületek?
Pár kérdéssel lejjebb:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Nálunk 3 hétig volt ilyen és nagyon belefáradtam, mert hamarosan kistesója születik. Mindíg aludni szoktam vele délután.
Reggel-este 5-5 csepp Béres csepp és Cebion. Megszünt a probléma és éjjel is jobban alszik. Máskülönben meg jobban is eszik és megelőzhetőek a betegségek is.
Amúgy ha bemegyünk a szobába akkor lefekszünk, puszi, és ölelés, majd én hátat fordítok neki különben piszkál és dumál,,, ,akkor nem alszik.
Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!