Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire nehéz kisgyerekel a...

Mennyire nehéz kisgyerekel a bevásárlás ha nem az van amit Ő akar?

Figyelt kérdés
Például vedd meg olyan játékot amit Ő akar de a szülő nem et mondd akkor jön a hiszti és a sírás akkor mit tesztek megveszitek amit akar vagy úgy vagytok vele majd abbahagyja?
2023. okt. 2. 12:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Na az olyan gyereket, mint a 6. válaszolóé, úgy elverném egy ilyen műsor után, mint jégeső a zsenge vetést, meg lehet enni se kapna a soron következő étkezésre. Csak hogy érezze, milyen az, amikor tényleg meg van verve meg "éheztetve" van. Lehet hogy ez elvenné tőle a kedvét a jövőben, hogy ezt hazudozza üvöltve. Hozzáteszem hogy 2 gyerekem van, soha nem ütöttem meg őket, egyáltalán nem vagyok a híve, de ettől 100 hogy eldurranna az agyam.

A kérdésre is válaszolva: mi mindig úgy mentünk boltba, hogy 1 csokit (chipset, gumicukrot, stb) választhatnak, és tök szépen megszokták ezt. Játékot ha apróság volt, volt hogy megvettük, most pl múlt héten a 3 éves lányom beleszeretett egy plüss Spongyabobba amit a kirakatban látott, mondta hogy szeretne vele aludni...mi meg mondtuk, hogy rendben, megkaphatja, de csak akkor, ha a jelenlegi kb 6 db alvós plüsse közül kiválaszt egyet és azt elrakjuk, mert kezd sok lenni. :D És szépen ki is választott egyet otthon, azt eltettük. A fiam már nagyobb, 7 éves, de ő sosem volt az az akaratos, hisztis típus, kicsinek sem. Most meg már megérti, hogy pl tizen-huszonezres legót nem veszünk meg csak úgy egy átlagos kedden, de kérheti szülinapra, névnapra, stb. A kicsi nehezebb eset, de azért őt is le lehet szerelni nagyobb cirkusz nélkül.

2023. okt. 2. 14:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekem a boltba beérve elkezd rohangálni, jönni-menni. Az istennek nem marad meg. B verzió ő húzza/tolja a kosarat és ami tetszik neki szemmagasságba úgymond "bevásárol". Én meg pakolom vissza. Közben az asszony csinálja a rendes vásárlást.
2023. okt. 2. 14:26
 13/22 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem könnyű az élet. Megértem
2023. okt. 2. 14:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szulj egyet oszt megtudod.
2023. okt. 2. 16:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Fiúként nehéz lenne
2023. okt. 2. 16:43
 16/22 anonim ***** válasza:
48%

Ha megszokja a gyerek a következetes nevelést, egész tűrhető.

Az én nagyobbam bepróbálkozik időről időre, pedig tudja, hogy egy dolgot válaszhat csak (ami nasi, nem játék). A kisebb jobban megérti, hogy nem, pedig ő 2,5 éves.

2023. okt. 2. 17:09
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
16-os, igen kell a következetesség, de a gyerektől függ, hogy mit lehet kihozni belőle. De a keményebb eseteknél is csak ez a módszer működőképes.
2023. okt. 2. 20:31
 18/22 anonim ***** válasza:
64%
Mi amikor cirkuszoltunk kaptunk egy-egy jól irányzott fenékrecsapást, és bumm legközelebb nem volt hiszti, mert tudtuk mi lesz. Csak 2-3x kellet ezt anyánknak megismételnie
2023. okt. 3. 06:02
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
#18 van aki nem akarja verni a gyerekeit 🤷‍♀️
2023. okt. 3. 10:21
 20/22 anonim ***** válasza:
76%

Azért az vicces lenne. Ő hisztizik sír erre megütném. Akkor szerintem csak mégjobban csinálná ráadásul jogosan.

Engem is vertek a szüleim soha nem az ütés hanem az hogy ki ütött meg fájt. Teljesen megrémültem elvesztettem a bizalmam feléjük. Ezen azért érdemes elgondolkozni.

2023. okt. 3. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!