Akinek covidba született a kisgyereke ,annàl fennâll beszéd és kommunikációs nehézség?
Nem arra vagyok kíváncsi,hogy akinèl nem volt semmi gond az leírja ,hogy nem volt semmi gond.😄
Tudom, hogy a gyerekek nagyobb rèszènèl problémamentes a beszédfejlődès.Èn azokra vagyok kíváncsi akinèl fennàll vagy fennàllt ilyen probléma ebben a covid periódusban, hogyan alakultak utána a dolgok,nàlunk szerencsére pozitívan és jól veszi az ovis akadályokat egyelőre .
Màr ott tartunk,hogy van olyan aki jobban beszél nàla ès van olyan akinèl ő beszél jobban.
Csak kíváncsi vagyok az olyanokra akik hasonló cipőben jártak,jàrnak mint mi.
De a covidnak semmi köze nem lehet hozzá. Egy gyerek nem az utca emberétől tanul beszélni, hanem a szüleitől. És ha nincs szervi vagy idegrendszeri gond, akkor megtanul akkor is, ha a szülein kívül senki sem beszél hozzá.
Nekem a megkésett beszédfejlődésű gyerekem jóval covid előtti.
Covid alatt beszélni tanuló testvére 1 évet "rávert" beszédtanulásban. Annyival előbb kezdett.
Igen, örülünk köszi
A covid erről nem tehet hogy neked késik a beszéde
Hány éves a gyereked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!