Gyermekem 5 éves, műtét előtt áll, előzetes aneszteziológiai vizsgálaton azt mondták tablettában fogja megkapni a bódítót műtét előtt. Hogyan vegyem rá, hogy megigya a gyógyszert?
Figyelt kérdés
Próbáltam gyakorolni vele, eldaraboltam a vitaminos rágó tablettát,de nem tudta lenyelni.2023. szept. 25. 12:58
1/11 anonim válasza:
Akkor adnak neki löttyöt majd..
Nem problémàznak.
4,5 évesem is italban kapta..
5 éves màr, ő sem tud lemyslni semmi ilyet.
2/11 A kérdező kommentje:
27 kg amiatt mondta a tablettát. A te gyermeked hány kg?
2023. szept. 25. 13:49
3/11 anonim válasza:
27?? A 10 eves 4.osztalyos lanyom 29 kg.
4/11 anonim válasza:
Utolsó, a te lányod súlya most hogy a francba jön ide, mondd már meg.... Kapaszkodj meg, vannak könnyebb és nehezebb gyerekek, ahogy könnyebb és nehezebb felnőttek is. Elképesztő, nem?
5/11 anonim válasza:
28 kilós 8 éves lányom folyadékban kapta, ráadásul elkeverték teával hogy az íze se legyen borzasztó. Szólj hogy nem tud még tablettát bevenni.
6/11 anonim válasza:
25 évesen, 60 kilósan folyadekban/fecskendőben (ki kellett szívnom belőle) kaptam, csak mert gyermekosztályon műtöttek. Ne aggódj ezen, meg fogják oldani, ha nem veszi be.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. szept. 27. 05:28
8/11 anonim válasza:
4 es, 5 evesnek ekkora suly kicsit elkepeszto,igen. Minden jot a mutethez,kerdezo! Ha nem eszi meg a tabit,majd kap mashogy boditot. Ezen ne izgulj.
9/11 A kérdező kommentje:
Hát tényleg sok a súlya,de érdekes mert a testalkata meg nem túl súlyos. Tehát rá nézésre meg nem mondaná senki hogy 27 kg. Persze nem csont és bőr. Na mindegy.
Azt mondták ha nem nyeli le össze törik porrá és vízbe keverik. Dehát ugye úgy meg keserű. Úgyhogy mondtam a gyermeknek,hogy inkább egyben nyelje le. Ma még gyakoroljuk a bevételt. Egyszer már sikerült kis cukorkàval.
2023. szept. 27. 10:53
10/11 anonim válasza:
Van az a gyogyszer beszedeshez adhato rozsaszin szirup. Azt nem tudom engedik-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!