Szülők vittétek már olyan rendezvényre a gyerkőcötöket, ahol rohadt kínosan éreztétek magatokat, mondhatni szekunder szégyenérzetetek volt?
Mit tudom én ilyen videóstalálkozók meg minecraftos videósok rendezvénye, ahol nyilván a gyerekek biztos élvezik ezt meg imádják ezeket. De te felnőttként csak végtelen kínosságot éreztél, hogy fiatal felnőtt emberek infantilisan gügyögő előadásmódjukkal próbálják szórakoztatni nagyon bugyuta módon a gyerekeket.
Ha volt ilyen személyes élményetek ne tartások magatokban.
Én ilyet még sosem éreztem, mert szerintem gyerekeket szórakoztatni nem megalázó, hanem becsülendő dolog, mindenki a maga módján, és van, aki rosszul csinálja, van, aki jól.
Szekunder szégyenérzetem meg kb mindig van, akár egy mr beannél végigfut a hátamon valami érzés, annyira kínos, mindig ciki helyzetbe kerül és csak habog meg babrál, de ugyanez van, ha valaki leönti magát az utcán pl, én is rosszul érzem tőle magam(és próbálok segíteni). Ez nem megfelelési kényszer, hanem a magas EQ jele, és teljesen normális.
Szerintem te rosszul használod a kifejezést, mert azt jelenti, hogy a másik kínosan érzi magát a helyzetben, és te átérzed az ő kínját, ezért te is kínosan érzed magad. A helyébe képzeled magad és neked IS kínos. Tehát nem az van, hogy megszáll valami felsőbbségérzet, hogy helyette érzed rosszul magad, mert szerinted ennek cikinek kellene lennie:D
Ez szórakoztatóipar, gyerekekért van, tök jól csinálják, nem véletlen népszerűek, és egyáltalán nem ciki, csak fárasztó. Én minecraftos partyra vittem a gyereket, én untam, ő élvezte, szerintem cuki volt a kvíz, aranyos a kézműves, a videósok meg nyilván ebből élnek, jó, ha van, aki élvezi. Emberileg nekem sem szimpatikus a nagyrészük, bár inkább uncsik, de egy kifejezetten ellenszenves, pont őt szereti a legjobban a gyerekem, mert gonoszkodik és közönséges..-.- nessai vagy mi a neve, 10 videót nézhetett meg, a többiről letiltottam, egy éve nem nézhet tőle semmit, azóta is emlegeti..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!