Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős koráig forraltad...

Mennyi idős koráig forraltad a gyerekednek a tejet?

Figyelt kérdés

Én csak nem rég hallottam, hogy az UHT tejet is forralni kell gyereknek. Kicsit meglepett.

Ez mennyi idős koráig ajánlott?

2023. aug. 31. 07:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán nem forraltam.10 hónapos korától azt issza,és semmi baja tőle.

17 hónapos.

2023. aug. 31. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Ezzel a hülyeséggel engem is fárasztott a védőnő. Mondtam neki, hogy az UHT azt jelenti, hogy már fel van forralva. "Ó, tényleg? Nahát! Hát akkor nem tudom..." Szerintem ez is egy ilyen 19. századból fennmaradt protokoll, amit el kell mondaniuk, mert senki nem merte kivenni a kötelező lózungok közül, nehogy baj legyen. Csak a józan ész meg közben háttérbe szorult.

Amúgy mi szoktunk nyers tejet is venni egy helyi gazdaságból, gond nélkül isszuk (babának azért felforralnám), elvileg annyiféle szabálynak kell megfelelniük a tehenészetekben, hogy nyersen is biztonságos.

2023. aug. 31. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Soha. Ameddig szopott addig ivott tejet. Egy gyermek, felnőtt emlős állatnak semmi szüksége rá. Nem hiába van annyi intoleráns, allergiás ember. Én is teli vagyok pöttyökkel tőle.
2023. aug. 31. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Sosem forraltam.
2023. aug. 31. 17:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hol hallottad ezt a baromságot? Még a nem UHT tejet se kell!
2023. nov. 3. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!