2.5 gyereketek eszik egyedül szépen?
Sziasztok.
Sajnos én ezt elrontottam, az én kislányom nem akar egyedül enni,várja hogy én kanalazzam neki
Eddig csak úgy evett ha nezhette a mesét(igen tudom ezt is én rontottam el) mostmar erről szépen le szokott, be ül a székbe és adom neki.
Próbálkozunk 4-5 kanállal szépen eszik egyedül majd megunja, villával is tud szépen enni de csak pár falatot.
A krém túrót, joghurtot azt egyedül eszi meg szépen.
Hogy tudnék ezen segíteni?
Egyébként nagyon okos, szoba tiszta, szépen beszél.
2.5 évesen?!
Nekem 1 évesen maguktól ettek már.
Lányom most lesz 2 éves, kanállal, villával ügyesen eszik.
Én is fognám, kezébe nyomnám és ennyi. Ha eddig nem evett egyedül, majd fog. 2.5éves már. Nem hülye.
Kiteszed neki a kaját az evőeszközt.
Re is le ülsz mellé és példát mutatva ösztönzöd az önálló evésre.
Ha szól h etesd meg, megmondod hogy nem tudod őt etetni, mert te is eszel.
Eszik annyit amennyit.
17 hónaposan már az én kislányom se engedte, hogy etessük.
Figyu van olyan, hogy étkezési terapeuta, keressetek egyet, ha somogy megyei vagy, tudok is ajánlani egyet.
Eszik egyedül...
Szépen? Hát ő szép.
Vidd át olyanba, ahol élvezi, hogy egyedül képes erre. Valószínűleg ezen már rég túl van, nem menő egyedül enni, az a menő, hogy neki nem kell megdolgoznia érte. Én ezt elengedném, mert lesz amikor kellemetlen neki, és jobb ha ő irányít. Ha te nem szeretnéd, akkor ezt meg kell vele beszélni, amennyire lehet. De számomra furcsa, hogy ezt te rossznak ítéled meg, neked nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!