A ,,túlhallás" ha egy kisgyereknèl fennáll mit lehet vele tenni? Ha a fülèszeten megállapitják mit tud tenni az orvos?
Nekem a Heim Pál kórház fül orr gégészet vezető főorvosa mondta jópár évvel ezelőtt, hogy olyan, hogy túlhallas nem létezik. (végül mandula, orrmandula és tubus műtét lett a vége).
Egy magán audiologiai cég azt állapította meg az akkor 5 éves lányomrol, hogy túlhallasa van, és valami 60 ezer forintos terápiára akartak küldeni. Ekkor kerestem fel a Heim Pál kórházat. És milyen jól tettem.
Nâlunk az a helyzet hèbe hóba befogja a fülèt a gyerek nagyon idegesítő zajra pl. amikor nagyon közel vàgjàk a betont vagy a motor
nagyon erős kipufogója
Igen 2 es pont ezt akartam írni.
A Heim Pálba ezt mondták mikor felhívtam 1 hete.
Szóval ne vedd komolyan.. Ez valami új koklerseg, ezt zenei terápiaval nem lehet gyógyítani.
Nekünk kivettek mandulát, orrmandulat, víz volt a dobhartyaja mögött, tubust kapott..
Már a műtét másnapján jelentős javulás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!