Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rossz ès rendszertelenül evö...

Rossz ès rendszertelenül evö fiam van ,hogyan fogjàk ezt tolerálni az oviban? Egyèbkènt teljesen jól fejlett nem làtszik rajta súlya magassàga rendben.

Figyelt kérdés

2023. aug. 20. 22:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Rèszünkröl ilyesmi nem áll fenn,

az ovis nènik olyan melegszivüeknek tüntek ezen a helyen ,hogy el se tudnám kèpzelni róluk ,a gyerekem meg szerintem azèrt se ennè meg,nem fèl belemenni konfliktusokba senkivel

2023. aug. 20. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
93%

Dolgoztam oviban. Senkit nem fog érdekelni. A rendszertelen evés ott értelmezhetetlen, mert megvan a kajaidő, akkor kap, máskor nem. Ebédnél annyi szokott lenni a szabály, hogy legalább kóstolja meg, és ha így sem ízlik, nem kell megenni. De akkor bebukta, más nincs.

Nem hívatnak be emiatt senkit, ennél sokkal komolyabb problémák vannak némelyik gyereknél.

Folyadékbevitel: a kisgyerekek nem szoktak túl sokat inni, és az oviban sem adnak nekik nagy mennyiséget.

2023. aug. 20. 22:44
 13/16 A kérdező kommentje:

10es 12es köszönöm az infòkat,jó ezt szakembertöl hallani.

Az oviba nem mertem ezt megkèrdezni fèrfikènt

2023. aug. 20. 22:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom azt rögtön hogy ràröppenjenek na rà oda kell figyelni...
2023. aug. 20. 22:49
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
A csordaszellem csodákra képes. Ha a barátja és az ovis szerelme eszik, ő is enni fog.
2023. aug. 21. 08:54
 16/16 anonim ***** válasza:
74%

Az én fiam nagyon keveset evett. Oviban meg olyanokból is repetát kért, amit itthon nem is evett meg soha. Ott szerette meg a szendvicseket, azóta eszik kenyeret itthon is. Sokat mondjuk bent sem ehet, (bár tényleg mindenből szokott enni valamennyit), mert hazajön, és még a fél hűtőt megeszi, de legalább eszik azóta. 😅 Hála az égnek nem erőltetik bent az evést.

Rendszertelen biztos nem lesz bent, mert meghatározott időben van étkezés.

Én megvárnám mi lesz, sokaktól hallottam, hogy teljesen máshogy eszik bent a gyerek, mint otthon.

2023. aug. 21. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!