Hány naponta mosod kislányod haját?
Mi heti 2*
De ezen családban, barátok körében is többen megdöbbentek, volt aki mondta, hogy tönkreteszem a haját ezzel. Van aki 10 naponta mondta, van aki azt mondt havi 2* mossa.
Hát én nem tudom hogy, de az én lányomnak már 4-5 nap után nem friss a haja, főleg nyáron hogy izzad, van hogy még homokot is szór bele, stb
Hogy nézne ki ha havonta 2* mosnám?
A 3 évesnek 2-3 naponta mosom. Ha büdös, izzadságszagú a haja, vagy belekente a kaját, akkor nem fogom úgy hagyni, csak mert ez az elvárás. A 7 évesnek 3-5 naponta, ugyanúgy, ha közel hajolva szaga van, akkor megmosom.
Amúgy szüleimnek is ez volt a mániája, hogy hajmosás heti 1×, vasárnap. Úgy szerdáig szuper volt, csütörtökön okés. Pénteken már zsíros, szombat vasárnap meg már hozzányúlni is utáltam, csak össze volt fogva, hogy ha emberek közé megyünk ne látsszon, hogy már összetapadnak a fürtök a zsírtól. Egyetemista koromban a szobatársam naponta mosott hajat, bár neki rövid frizurája volt. Én akkor eszméltem rá, hogy így is lehet. És elkezdtem heti kétszer mosni, azóta ha érzem, hogy zsíros, kellemetlen, rögtön megmosom.
És láss csodát, semmi baja nem lett a hajamnak. Nem zsírosodik gyorsabban, ugyanúgy kb. 3 napig szép a mosás után. Csak most nem hagyom rajta a zsírt állni még 3 napig, hanem lemosom, és kész. Eredmény, szép, friss haj egész héten, amit soha nem kell rejtegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!