Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért furcsa szagú a lányom...

Miért furcsa szagú a lányom pisije?

Figyelt kérdés
Még nem tapasztaltam nála ilyet. 2,5 éves és nincs már pelusa. Esetleg felfázott? Szedünk most immunerőssítőt (bronho vaxom)-ot, talán ettől?
2010. okt. 15. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyógyszer megváltoztatja a pisi szagát... Akármilyen immunerősítőt, multivitamint szed, annak a szaga érezhető lesz a pisin.
2010. okt. 15. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Én inkább megvizsgáltatnám a dokival!
2010. okt. 15. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem ijesztegetni akarlak de inkább tegyél el a pisiből és csináltassál egy tesztet,az orvosnak van gyors pisi teszt lapja elég egy kicsi pisi és megmondja h van gond vagy más eredetű a probléma, de lehet h húgyúti fertőzése van, de lehet más milyen szagú ha kevés folyadékot ivott, és valóban a gyógyszer is változtat a szagán, ha vettél mintát látod átlátható vagy kicsit zavaros. Ha átlátható akkor lehet egy felfázás következménye is ha zavaros akkor valószínűleg baktérium okozta fertőzése van és arra mihamarabb szednie kéne antibiotikumot, sajna azért vagyok ennyire jártas ezekben mert 2 hetes korra óta húgyúti fertőzéssel küzdöttünk. Tapasztalat. de reméljük hogy nálatok semmi komoly, ha van még kérdésed szívesen válaszolok írj privibe!

üdv. 28 hós kislány anyukája

2010. okt. 15. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Valami fertőzés lehet. A puncija nem piros?
2010. okt. 16. 07:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lesz változás, akkor vizsgáltasd meg a pisit. Egyes ételek is okozhatnak más szagot, például ha halat eszik.... De magas vércukorszint is okoz csipős (aceton) szagot. És felfázás is, mint a felnőtteknél.
2010. okt. 16. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!