Szülők, ti is ezt csináljàtok mikor nagyobb àruhàzba vásàroltok kisgyerekkel?
Viszont gyerek nélkül is rengetegen szanaszét hagynak termékeket.
Találtam már bugyit a gabonapehely között, de az üdítők közé dobott mirelit áru a legjobb, hátha ott romlik meg...
Amikor egy éves volt én ezért vettem meg valami csörgő zsiráfot az ikeában, mert amíg félrenéztem 3 mpre, összenyalt egyet a kupacból. Még az eladónak is szóltam, hogy elnézést tiszta nyál, kiforgattam a cetlit, hogy ne kelljen megfognia.
Azóta sokat fejlődött, most már ha a kezébe adok valamit, akkor komoly arccal fogja és a végén ő teszi a pultra, mert tudja, hogy azt ki kell fizetni. Szóval tudom, hogy az irritáló emberek mindig előbb szúrnak szemet, de szerintem sokan vannak azok is, akik figyelnek a gyerekre.
(Ez ugyanolyan, mint az idős emberek maradi zsömle nyomkodása, ami régről maradhatott bennük szerintem, de én pl gyűlölöm, mégse hiszem, hogy minden idős ember zsömlét nyomkod retkes kézzel)
" de az üdítők közé dobott mirelit áru a legjobb, hátha ott romlik meg..."
ja hát az tömeges, hogy kikérnek valamit a csemegepultból, aztán otthagyják valahol, mert rájönnek hogy még sem kell nekik. Ami persze instant szemétbe végzi, mert nem tudhatjuk hogy mennyi időt állt kint hűtést nélkül.
Egyszer láttam én furabbat is
Egy idős bácsi vásárlás közben csemegezte a fürt szőlőt.siman a kezében volt és ette amíg a mama vásárolt..
Nem. Dolgoztam én is boltban, és bár a multit nem tudom sajnálni, de sosem csinálnék ilyen dolgokat. Már csak elvből sem, és a gyerekemnek sem akarok ilyen alpári értékrendet átadni.
Ha már biztos, hogy egy játékot meg fogunk venni, akkor megkapja a kasszáig, vigyázva, hogy ne sérüljön. (Mondhatni csak foghatja a kasszáig, de érti, hogy azt ki kell fizetni, amíg nem értette, nem kapta meg.)
De ugyan ez felnőtteknél, olyan terméknél ami dobozba van csomagolva.
Nem hiszi el hogy olyan mint a dobozon a képen. Széttépkedi a dobozzát, kikúpázkodik mindent belőle, persze ugyan úgy már nem tudja vissza rakni agy nem is akarja. Aztán van nem is veszi meg, vagy amit széttépkedett hogy megnézze otthagyja, és elvisz egy sértetlen dobozút. Aztán aminek már széttépkedték a csomagolását, az életbe nem fogja úgy megvenni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!