19 hónapig anyatejes volt, de a mai napig a cicimet kell megfognia, hogy megnyugodjon./26 hós/
Nem sikerült őt anno vmi plüsshöz szoktatnom, attól félek, hogy már a cicim jelent neki minden vígaszt. Hogyha elfelejtkezik magáról és én nem vagyok melette, akkor képes az apja pólója alá is benyőlni, hogy a mellbimbóját elérje. Volt vkinek hasonló?
2010. okt. 15. 09:03
1/6 anonim válasza:
Az gondolom, hogy sose engedtem volna meg neki, hogy a pólóm alatt a mellbimbómat fogdossa megnyugvásként.
2010. okt. 15. 09:09
2/6 anonim válasza:
Nem hallottam még hasonlót, de azt hiszem, épp itt az ideje erről leszoktatni, különben még az oviban is fogja csinálni. Nem kóros szerintem, de azért szoktassátok le szép lassan. Már nem olyan picike.
2010. okt. 15. 09:22
3/6 anonim válasza:
Mondd azt, hogy a cici pihen, és tedd el onnan a kezét.
2010. okt. 15. 13:25
4/6 anonim válasza:
Az én kisfiam 2,5 éves koráig cicizett, reggel és este. Közben vártam a kislányunkat, még aznap reggel is szopott amikor a kórházba mentem.
Amikor hazajöttünk a kórházból persze már nem kellett neki a cici. Augusztusban volt 4 éves, néha még ha mesélek, és odabújik, ruhán keresztül megsimogatja a cicit, de én ezért soha nem szólok rá. A kislányom 8 hónaposan elválasztotta magát, egyszerűen nem kellett neki bármit csináltam.
Mindenki megszólt hogy nem szoktattam le a kisfiamat már hamarabb, én azonban nem bánom, hiszen olyan nagyon szerettem Őt szopiztatni, és örülök hogy így történt.
2010. okt. 15. 13:28
5/6 anonim válasza:
Nálunk is ez van,csak az a kulonbség,hogy 2 éves kislányom még mindig szopizik,kozben a kezét ráteszi a másik cicimre,néha megsimogatja.Szóval tanácsot nem tudok adni,csak otleteket,hogy pl.mondd azt,hogy fáj a cicid,ha megfogja,mert most beteg vagy ilyesmit ki lehetne találni.
2010. okt. 15. 17:39
6/6 A kérdező kommentje:
A hozzászólásokból nagyon átjön ki meddig szoptatott. Nyílván nem csaptam a kezére amikor szopizott, el sem tudom képzelni, hogy ezért megszóltam volna. Viszont tényleg annyira szereti mint vmi kabalát. Próbálkozom mindennel, de félek, hogy 3 hónap múlva amikor a kicsi megszületik és szoptatom a fiam kifog akadni :O(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!