Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak pelusba akar kakálni,...

Csak pelusba akar kakálni, hogy tudom erről leszoktatni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

2 éves a kisfiam, 2 hónapja nem használunk pelust napközben csak kakihoz.

1x 2x szépen jött a wcre, de utána pelsuba szeretett volna.

Nem volt pedig erőltetve a wc, nem e miatt kéri a pelust.

Hogyan vegyem rá hogy újra?

Vagy majd idővel magától is leszokik hogy csak a pelusba kakál?

#szobatisztaság #2 éves #Pelusba kakál
2023. aug. 3. 20:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%
Ha ezt 4 évesen csinálná, akkor jogos lenne az aggodalmad, de még csak 2, no para. Sok gyerek ilyenkor még a közelében sincs a szobatisztaságnak, és az is tök normális. Az én 2 gyerekem pl. 2,5 éves kora körül lett pisire stabilan szobatiszta, és onnantól még hetek kellettek a kakihoz nekik is. Majd megérik rá.
2023. aug. 3. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
10%

Hát nekem a lányom 3 évesen lett szobatiszta.Nem volt itthon pelus már.Pedig eleinte mondogatta,hogy kakilni pelusba akart.De mivel nem volt itthon,így megszokta,hogy a bilibe kakil.

#3 elég gáz,hogy egy 4 évest pelenkázni kell.

2023. aug. 3. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

12! Miért lenne gáz? De komolyan kérdezem.

A gyerekek eltérően fejlődnek. Ő 5 évesen már írt és olvasott. Nem én tanítottam,hidd el. 7 éves korára folyékonyan mindkettőt. Most megy suliba szeptemberben...

Gondolom,a te gyermeked meg ezt nem tudta ilyen hamar.

Érted? Minden gyerek más.

2023. aug. 3. 22:50
 14/21 anonim ***** válasza:
20%
Értem,igen.De egy 4 évest pelenkázni akkor is fura.Általában 3 éves korukra szobatiszták.Ez + - pár hónap( mivel nem egyformá).Ilyenkor jön a szülő aki egy kicsit ösztönzi.Ez olyan,mint a szptatás.Hiába akarna azopni 4 évesen,csak leválasztanád..
2023. aug. 3. 22:55
 15/21 anonim ***** válasza:
39%
Elhiszem ,hogy olvasott mert az én fiam is!🙃
2023. aug. 3. 22:57
 16/21 anonim ***** válasza:
64%

Fura vagy nem fura,akkor is így volt.

Ismerek szülőt,aki engedi bugyiba/gatyába inkább. Az mennyivel jobb? A gyermeknek is kellemetlen élmény!!

De pelust azt nem adok, mert az ciki.

Kérdezem én: Ki tudja meg? Nálunk az ovi se tudta pl,hogy esténként pelusba kakil. Magánügy.

2023. aug. 3. 23:43
 17/21 anonim ***** válasza:
40%
Nekem ezt 5 éves koráig csinálta! Úgy, hogy szobatiszta volt, kakalashoz kért egy pelenkát, felvette, átment a másik szobába és állva kakalt. Tényleg valami idegrendszeri eretlenseg lehet, de a wc-be nem sikerült neki, ezért muszáj volt hagynom.
2023. aug. 4. 07:24
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Ne harqgufjatok,de ez a szülő nem törődömsége.Dehát inkább a telrfont nyomkodjátok,ahelyett,hogy a gyereket tanítanád szobatisztaságra.Azért kértek pelenkát,mert adtatok nekik.Egy nagy gyereknek miért kell pelenka?!
2023. aug. 4. 10:18
 19/21 anonim ***** válasza:
81%
18 Azért te nagyokos mert nem szart bele a wc-be, ha nem adtam oda a pelenkát akkor nem kakalt napokig. Ilyen okos embernek nem hiszem, hogy ezt ilyen nehéz felfogni. Inkább így kakaljon, mint vihessem a kórházba.
2023. aug. 4. 10:39
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Add rá 20 évesen is 🤣🤦🤦🤦
2023. aug. 4. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!