Ha ezt 4 évesen csinálná, akkor jogos lenne az aggodalmad, de még csak 2, no para. Sok gyerek ilyenkor még a közelében sincs a szobatisztaságnak, és az is tök normális. Az én 2 gyerekem pl. 2,5 éves kora körül lett pisire stabilan szobatiszta, és onnantól még hetek kellettek a kakihoz nekik is. Majd megérik rá.
2023. aug. 3. 21:53
12/21 anonim válasza:
Hát nekem a lányom 3 évesen lett szobatiszta.Nem volt itthon pelus már.Pedig eleinte mondogatta,hogy kakilni pelusba akart.De mivel nem volt itthon,így megszokta,hogy a bilibe kakil.
#3 elég gáz,hogy egy 4 évest pelenkázni kell.
2023. aug. 3. 22:15
13/21 anonim válasza:
12! Miért lenne gáz? De komolyan kérdezem.
A gyerekek eltérően fejlődnek. Ő 5 évesen már írt és olvasott. Nem én tanítottam,hidd el. 7 éves korára folyékonyan mindkettőt. Most megy suliba szeptemberben...
Gondolom,a te gyermeked meg ezt nem tudta ilyen hamar.
Érted? Minden gyerek más.
2023. aug. 3. 22:50
14/21 anonim válasza:
Értem,igen.De egy 4 évest pelenkázni akkor is fura.Általában 3 éves korukra szobatiszták.Ez + - pár hónap( mivel nem egyformá).Ilyenkor jön a szülő aki egy kicsit ösztönzi.Ez olyan,mint a szptatás.Hiába akarna azopni 4 évesen,csak leválasztanád..
2023. aug. 3. 22:55
15/21 anonim válasza:
Elhiszem ,hogy olvasott mert az én fiam is!🙃
2023. aug. 3. 22:57
16/21 anonim válasza:
Fura vagy nem fura,akkor is így volt.
Ismerek szülőt,aki engedi bugyiba/gatyába inkább. Az mennyivel jobb? A gyermeknek is kellemetlen élmény!!
De pelust azt nem adok, mert az ciki.
Kérdezem én: Ki tudja meg? Nálunk az ovi se tudta pl,hogy esténként pelusba kakil. Magánügy.
2023. aug. 3. 23:43
17/21 anonim válasza:
Nekem ezt 5 éves koráig csinálta! Úgy, hogy szobatiszta volt, kakalashoz kért egy pelenkát, felvette, átment a másik szobába és állva kakalt. Tényleg valami idegrendszeri eretlenseg lehet, de a wc-be nem sikerült neki, ezért muszáj volt hagynom.
2023. aug. 4. 07:24
18/21 anonim válasza:
Ne harqgufjatok,de ez a szülő nem törődömsége.Dehát inkább a telrfont nyomkodjátok,ahelyett,hogy a gyereket tanítanád szobatisztaságra.Azért kértek pelenkát,mert adtatok nekik.Egy nagy gyereknek miért kell pelenka?!
2023. aug. 4. 10:18
19/21 anonim válasza:
18 Azért te nagyokos mert nem szart bele a wc-be, ha nem adtam oda a pelenkát akkor nem kakalt napokig. Ilyen okos embernek nem hiszem, hogy ezt ilyen nehéz felfogni. Inkább így kakaljon, mint vihessem a kórházba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!