Gyerekkorodban mi volt a kedvenc játékod? Lány vagy fiú vagy, és mikor voltál gyerek, hányas években? Volt olyan, amit nagyon akartál, de nem kaphattad meg?
Kardozás, főzőcskézés, rajzolás. Amit utáltam, az a babázás, engem sosem kötött le.
Sokmindent szerettem volna, de csak az újságban nézve vágyakoztam a játékokra. Általában a nagyobb tesóm kapott jó játékokat, amikkel én nem játszhattam, nekem meg maradt a "találd fel magad" játékok.
91es nő vagyok.
Barbizni imádtam, legózni is, azt nagyon sokáig, 14-5 éves koromig játszottam. De másféle építőkockákkal is boldog voltam. Építeni szerettem leginkább és a barbiekkal szerepjáték. Feketepéterezni is nagyon szerettem a mamával, meg asztali tetriszezni. Ezek voltak nekem a kedvenceim. :)
Mai napig frpg-zek.
95-ben születtem.
Érzelmileg egy plüsst kutyát szerettem legjobban. Sárga alapon piros pöttyös, babzsák. Elég ronda de még mindig megvan. Szerintem a formája tetszett, meg hogy lehetett jól nyomkodni.
Amikkel legtöbbet játszottam ténylegesen, azok a Little Pet Shop meg a My Little Pony játékok voltak. Voltak épületeim, kiegészítő elemeim is, meg minden figurámnak saját neve és személyisége volt. Órákig eljátszottam velük. Nem egyszerre volt amúgy a két korszak, azt hiszem előbb volt a pónis és utána a LPS. Mindkettő olyan általános iskolás koromban volt.
Amiket akartam de nem kaptam: Bratz baba meg valami nagyfejű-nagyszemű elektromos plüsskutya. A szüleim ritka rondának találták mindkettőt. Meg sellő Barbiet is akartam de nem kaptam. De azt csak azért mert voltak már Barbie-jaim és azokkal sem játszottam igazán.
1996-ban születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!