Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megfázhat a vizes pizsamától?

Megfázhat a vizes pizsamától?

Figyelt kérdés

A 3 éves pajzsmirigybeteg lányom állandóan leizzad, amikor elalszik, meztelenül 22 fokban is izzadna szegény. Minden egyes éjszaka átöltöztetem, szárítom a haját, de most annyira kimerült voltam, hogy kinyomtam az ébresztőt és ez nem történt meg.

A gyerek egy papírvékony pizsamában aludt az oldalára fordulva (az egész, vizes pizsamás háta levegőzött) kb 4 órán keresztül, takaró nélkül a 24,5 fokos szobában.

Megfázhat ettől? Hiába volt meleg a szobában, ha a pizsamája csurom hideg izzadtság.

2023. aug. 2. 03:23
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

6-os: rengeteg vérképe volt már, gyulladást pl 1 hete néztek pont nála más miatt, de akkor rendben volt, ez az állapot meg régóta fennáll sajnos. Hormonozni még nem akarták őt, én meg nem erősködöm, mert biztos van oka, hogy miért nem.

Ha 30 fok lenne a szobában még le is vetkőztetném, de 24 fok van, én pizsamában és a téli takarómban alszom, nagyok a terek itthon, más a hőérzet, ő neki is hideg a lába, karja. Amúgy télen 19-20 fokban ugyanígy izzad, akkor sem lehetne lejjebb vetkőztetni.

2023. aug. 2. 07:58
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Nyugodtan levetkőztetheted. Az enyémnek is van, hogy hideg a karja és a lába, annak ellenére, hogy melege van. Utolsó voltam.
2023. aug. 2. 08:02
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Semmi baja nem lesz neki. Felesleges ennyire túl aggódnod. Ha fázik csukd be az ablakot.
2023. aug. 2. 08:26
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

A hideg kéz és láb semmjt nem.jelent...ha bepisil a gyerek a pelusba pl onnantól is hidwg keze lába...

Egyébként megfázhatott mert a vizes ruhába volt..jobb lenne inkább mesztelen.de ne adj már rá 25 fokba pizsamát...azert rugja le atakarot megmelege van..

2023. aug. 2. 12:07
 15/19 anonim ***** válasza:
48%

Attól, hogy izzad, még nem jelenti azt, hogy melege van, mivel hormon problémái vannak...

Ez az öltöztesd pelenkára irdatlan baromság, nehogy komolyan vedd.

2023. aug. 2. 13:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként hogy derült ki a pajzsmirigy-betegsége?
2023. aug. 2. 14:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Valójában nem állandóan izzad, csak mély alvásnál kb 30-60 percig. Napközben átlagos gyerekként izzad. Az éjszaka izzadást már akkor vettem észre amikor tudtam, hogy rossz a pajzsmirigye, pedig tuti régebb óta izzad. Azt egyébként úgy derült ki, hogy az egyik szeme alatt kicsit ödémás, a nyirokcsomói mindenhol kb születése óta tapinthatóak és néha magasabb volt a testhőjey így kértem beutalót vérképre és magasabb volt a TSH-ja és FT3-a.
2023. aug. 2. 16:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért nem állítják be az értékeit gyógyszerrel. Tudok olyanról,aki enyhe túlműködéssel él,de neki nincsenek tünetei..
2023. aug. 2. 20:19
 19/19 anonim ***** válasza:
*enyhe alulműködést akartam írni
2023. aug. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!