Megfázhat a vizes pizsamától?
A 3 éves pajzsmirigybeteg lányom állandóan leizzad, amikor elalszik, meztelenül 22 fokban is izzadna szegény. Minden egyes éjszaka átöltöztetem, szárítom a haját, de most annyira kimerült voltam, hogy kinyomtam az ébresztőt és ez nem történt meg.
A gyerek egy papírvékony pizsamában aludt az oldalára fordulva (az egész, vizes pizsamás háta levegőzött) kb 4 órán keresztül, takaró nélkül a 24,5 fokos szobában.
Megfázhat ettől? Hiába volt meleg a szobában, ha a pizsamája csurom hideg izzadtság.
Nekem is volt ilyen izzadós időszak. Érdemes nyakig betakarózni, illetve én legalább egyszer minden este ruhát, lepedőt és takarót is cseréltem.
Nem éreztem magam sose megfázva, vagy taknyosnak, csak szimplán fáztam ha megébredtem az éjszaka közepén.
Vagy megfázott vagy nem, 1-2 napon belül kiderül
De ez az egész helyzet nagyon nem normális, nem tudják ezt kezelni valahogy?
"De ez az egész helyzet nagyon nem normális, nem tudják ezt kezelni valahogy?"
Gyulladás is okozhat izzadást, ami "normális"-nak mondható. Ha lemegy a gyulladás, eltűnik az izzadás.
#6 nehogy már az izzadás is baj legyen.😅Az én lányom is izzados.
Azt nem értem ,hogy szerencsétlen gyerekre mi a francnak a pizsama nyáron.Egy triko egy bugyi és kész.
Nem értem, ha annyira izzad, a hajszálvékony pizsama is minek kell rá. Akkor nem lenne, ami ráizzadjon.
A kisfiam nem izzad, de 4 hónaposan is a nagy melegben 1 szál pelusban, nagyon max 1 ujjatlan bodyban alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!