Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj ha a kislányom csak tejet...

Kinga8 kérdése:

Baj ha a kislányom csak tejet iszik semmi mást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kislányom 3,5 éves. Semmit nem akar inni a tejen kívül. Próbáltam már mindent, inkább nem iszik ha valami mást adok neki. Szerintetek ez baj?

2023. júl. 29. 08:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2023. júl. 29. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

Ez mindig is így volt vagy csak egy új hóbort?

Az én kisfiam csak tápszert iszik, semmi mást nem hajlandó.

Ő autista. 3 éves lesz nemsoká.

Nálatok nincs más tünet?

2023. júl. 29. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Igen, komoly baj. A tej nem fedezi a folyadékszüksègletét ilyen korban.
2023. júl. 29. 08:58
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Baj, mert a tejnek van zsirtartalma, így hizlal. Lassan rá lehet szoktatni a vízre, ha mindig picivel több vizet öntesz a tejbe
2023. júl. 29. 09:34
 5/12 Derjaderja ***** válasza:
12%

A mai tejek ráadásul tele vannak mindenféle káros anyaggal.

Amellett sok zsír és cukor és egyenes út az egyéb színes folyadékok felé.

1-1 bögre max nálunk naponta.

2023. júl. 29. 09:46
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

"A mai tejek ráadásul tele vannak mindenféle káros anyaggal."

Mint peldaul?

2023. júl. 29. 09:57
 7/12 anonim ***** válasza:
94%

A víz lenne a szerencsés. Nálunk ugyanez volt, csak két és féléves volt a delikvens. Ráadásul nagyon kényelmes volt nekem is, mert volt néhány betegsége, és elég jó volt hogy a tejjel meg tudtam oldani a kalória és folyadékbevitelét is. De egészségesen nem jó, rontja a fogakat, és nagyon elveszi az étvágyát.

Úgyhogy én vízre lecseréltem. Egy darabig sztrájkolt, aztán egy hét után megszokta. Mai napig semmi mást nem fogad el a vízen kívül.

2023. júl. 29. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

Rengeteg benne az antibiotikum maradvány,amit a tehenek a tehenészetben kapnak a gyulladt tőgyükre. Mert agyon vannak fejve.

Ráadásul az összes kalciumot kimossa a szervezetből,gyulladást kelt. Torokgyulladáskor pl nem is szabad tejet inni. Hányás-hasmenéskor sem. Olyankor mit iszik??

Szoktasd le.

2023. júl. 29. 10:51
 9/12 anonim ***** válasza:
88%
Igen baj, szoktasd át a vízre
2023. júl. 29. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
34%

8-as tökéletesen leirta mert nem kéne felnőtteknek sem tejet inni, nem hogy gyerekeknek.

Az én lányom is ennyi idős, de soha nem ivott tejet, talán 1 alkalommal. Nekem is brutal pattanásaim és hasmenés lesz a tejtol.

Úgyhogy igen baj ha mást nem kap.

2023. júl. 29. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!