Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 éves kislányom meg nézhető...

Kinga8 kérdése:

3,5 éves kislányom meg nézhető a 12 karikás Barbie filmet a mozikban?

Figyelt kérdés
Három és fél éves a kislányom imádja mindent ami barbi és nagyon szeretné meg nézni a Barbie filmet ami 12 karikás a mozikban. Néztem az előzetesét, jónak tűnik és nyugodt szívvel el vinném csak nem tudom hogy egy 12 karikás filmre be engednék e. Szerintetek?

2023. júl. 23. 10:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Kedden megmondom, én akkor nézem meg. :) De nem. Mesére akár elvinném, mert ott feltételezem, hogy nagy százalékban gyerekek vannak. Ha korhatáros egy film és ő nagyon nem esik bele, akkor nem vinném. A mozi szórakozás, kikapcsolódás, nekem pl. énidő. Pont azért megyek, mert itthon nem tudok egy filmet A-tól Z-ig végignézni úgy, hogy ne trollkodjon, vagy sírjon bele egyik gyerek se, ne vesszenek össze közben, ne ébredjenek fel, stb. Imádnám, ha elmennék azzal a célzattal, hogy "na most kisimítom az idegszálaimat" és ott is egy gyerek ugrálna közben körülöttem. XD Persze egyéni szoc. problem, tudom...
2023. júl. 23. 12:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vinném!
2023. júl. 23. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Erre a filmre 14-16 karikát kiraknám nem gyerekeknek való!
2023. júl. 23. 13:15
 14/19 babyboom567 ***** válasza:
84%
Szerintem egyáltalán nem való 3,5 éves moziba.Nem is értem miért kellene egy 3,5 évesnek moziba menni, mikor otthon kb végtelen mennyiségű tartalmat lehet neki"mozi" feelinggel adni.Biztos nem szo...patnám magamat,meg senki mást,hogy a 3,5 éves állandóan beszélne ,kérdezne(ami TÖK NORMÁLIS,hisz 3,5 éves!!),vagy nyafogna(ez is tök érthető,hisz hangos a film,és a 3,5 éveseket nem arra tervezték,hogy másfél órát üljenek egy helyben)és mondjuk 15 perc múlva ki kellene jönni(ez még a jobbik eset),és egy vagyont hagytunk ott a semmiért.
2023. júl. 23. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Vidd el a bogyó és babócára.
2023. júl. 23. 14:55
 16/19 anonim válasza:
87%

Bemehet. De én nem vinném el.

Még kicsi hozza nagyon, ha 6 éves lenne a lányod akkor is ezt mondanám.

Inkább felnőtteknek szól első sorban ez a film

2023. júl. 23. 23:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Moziba először 4,5 évesen mertem elvinni az is rajzfilm volt.
2023. júl. 24. 10:51
 18/19 anonim ***** válasza:
37%

Nem, semmiképpen sem. A film felét nem értené, tele van szexuális humorral, és retro vagy történelmi dolgokkal, feminizmussal. Szó van benne a halálról, és az agymosásról is. N3m gyerek téma. Szülőknek meg kéne tanulni hogy a karikák nem véletlenül vannak. Csak attól mert egy film animációs vagy teljesen pink és szirupos az egész, nem feltétlenül gyerekeknek készül.

Spoiler veszély!!!!

Röviden a film arról szól hogy:

A film elején nőuralom van. A Barbie és Ken wlmegy a való világba. Kennek meg tetszik hogy a való világban férfi uralom van és úgy dönt hogy hazamegy barbie előtt és meglepi őt. Elmondja a Keneknek hogy mi a szitu a való világban, agymossák a Barbiekat és egy eltúlzott férfi uralmát csinálnak. A barbiek szexualizálva vannak és agymosottak. Itt arról szól a történet hogy a barbiekat észhez térítik.( barbie magával hoz egy kislányt és egy anyukát is a való világból) és igyekeznek vissza venni az uralmat. Végül rájönnek hogy egyenlőség kell és a Barbieknak nem szabad elnyomni a Keneket és ez ugyanúgy vonatkozik a Kenekre is. Valamint arra számítunk hogy Barbie és Ken a végén össze jönnek de Nem ez lesz, hanem barbie elutasítja Kent. Ez is mutatja hogy ez nem egy tökéletes tündérmese.

2023. júl. 25. 17:42
 19/19 anonim ***** válasza:
60%

Ami felnőttes, azt nem érti, ami meg nem, azt igen. Azért szerintem egy gyerek is összarakja fejben a film cselekményét, max nem érti benne a társadalomkritikát.

De hogy Barbie élete megváltozott; elindult megkeresni az okot; Ken is vele tartott, mert szerelmes belé; kisült hogy nem a keresett lány, hanem az anyja miatt van a változás; menekültek a Barbie-t gyártó cég igazgatósága elől; közben Ken megváltoztatott mindent Barbieland-ben, hogy ő is fontos legyen végre; összeugrasztották a Ken-eket a győzelemért; majd a végén minden happy, azért szerintem egy gyereknek is érthető.

Főleg hogy amúgy isekai/fordított isekai az egész, ami szerintem egy gyereknek nagyon érdekes.

3 évest viszont szerintem moziba ne vigyél, nezzétek otthon.

2023. júl. 29. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!