Éjjel alvás közben ha megizzad akkor nem fázik meg?
Figyelt kérdés
Mellettem alszik 2,8éves lányom,és szinte minden éjjel tök hideg a tarkója,megizzad,mit csináljak ilyenkor?nem fázik meg?takarjam ki vagy .....?2010. okt. 13. 19:34
1/3 anonim válasza:
Na még csak az hiányzik hogy kitakard!
2/3 anonim válasza:
Eleve öltöztesd vékonyabb pizsibe, vagy vékonyabb takarót adjál rá. Az én fiam is leizzad éjszaka, én is félek, hogy megfázik (szerintem meg tudnak), ezért alapból be sem takarom, vagy csak éppen a lábát. Ő amúgy sem bírja a meleget (tavaly télen én vastag takaró alatt vacogtam, ő meg egy szál rugdalózóban aludt takaró nélkül és semmi baja nem volt).
3/3 anonim válasza:
Hm. Pont tegnap este éreztem a buksiját, csurom víz volt. Éjfélkor már porszívóztam a nóziját. Van-e össze függés nem tudom. De szerintem nekem is vékonyabb takaró, vagy ruha kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!