Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki állandó délutános műszakba...

Aki állandó délutános műszakban dolgozik hogyan bírja,hogy keveset látja a gyerekeit?

Figyelt kérdés

Van két gyerekem,9 és 13 évesek, nem picik de nem is igazán nagyok még.

Korán szültem,most vagyok.36 éves, és úgy érzem eljött az ideje a karrier építésnek(nem szeretnék már szülni). Elő is léptettek a munkahelyen, ami viszont sok délutáni műszakkal jár és hétvégén is kell dolgozni(nem mindig, kereskedelem). Egyik felem örül neki,mert szívesen csinálom(plussz pont,hogy a fizum is 100 ezerrel több lesz), másik felem pedig aggódik,hogy keveset leszek a gyerekekkel. Oké, megcsinálok minden háztartási munkát, főzök előre amikor ők suliban vannak,hogy szabadnapomon csak velük legyek.

Van aki így dolgozik? Tanácsokat szívesen fogadok.

2023. júl. 13. 07:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Meddig tart a délutáni műszakod?

Mert én 5re érek haza (ha nincs nincs dugó) Hát túl sok érdemi időt nem töltök a gyerekekkel, hiszen ilyrnkor csinálom a napi háztartási dolgokat.

Ami fix az az estimese olvasás.

Én is van h túlórázok (csak szombaton és havi max 2x)

Amit velük töltök időt, azt próbálom kihasználni hogy tényleg nekik kedvezzek. (nekem 5 és 9 évesek a gyerekeim)

De ilyen árak mellett az a +100 ezer nagyon is fontos azt gondolom.

2023. júl. 13. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen valamit valamiért helyzet.

Én is így nőttem fel hogy a szüleim folyton dolgoztak,jó gyerekkorom volt,vasárnaponként mindig családi nap volt. Ahogy az előző válaszoló is írja,mai világban az a plusz 100k sokat számít!

2023. júl. 13. 09:07
 3/7 A kérdező kommentje:

Délután 13-21ig.

Persze a plussz pénz is jó, vagyis nélküle is tudunk minimálisat spórolni,de így azt a pénzt amit plusszba kapok rögtön külön gyűjtőszámlára tenném,mintha nem is lenne.

Valóban régen dolgoztam 8-17ig, akkor sem voltam sokkal.többet velük. Így nyáron jó,meg szünetkben,mert az egész délutánt együtt töltjük,meg este megvárhatnak.

2023. júl. 13. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Én 14 évesen mentem koleszba. Tehát anyummal hétvégén találkoztam. Hát kamasz lévén annyi pont jó is volt. Nem mentünk egymás idegeire 😅

Előtte váltott 2 műszakban dolgozott. Kb 10 éves koromtól. (azon a héten nem is találkoztunk mikor du volt, csak reggel)

Nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk, én örültem hogy kicsit önallóbb lehetek.

Nincs veszteni valód. Megpróbálod, ha nem működik, akkor beszélsz a főnököddel hogy nektek ez nrm jó így.

2023. júl. 13. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam postán reggel 6:30-19 Uhr tehát nem látam csak este 8 kor gyerekeimet ,de a hétvége miénk volt, most már külföldön élünk itt is volt hogy 9-21ig dolgoztam hétvégén is 1 nap szabad + télen nem dolgoztam így akkor meg mindig ott voltam nekik.

Illetve most 13-21:30 22 Uhr érek haza és hétvégén is van hogy kell dolgoznom de télen nem dolgozom.

2023. júl. 13. 18:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran kell délutánozni? Az azért nem mindegy, mert egyébként nem feltétlenül rossz ez. Pl. ha egyik héten délelőttös vagy, a másikon délutános, akkor a délutános héten megcsinálhatsz mindent délelőtt, a délelőttös heteden pedig csak a gyerekekkel kell foglalkoznod este.
2023. szept. 16. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Az esetek 90%-ban délutanos vagyok..Nagyon ritka,hogy egy-egy napot vagyok délelőtt.

Nem hetente vált a műszak,hanem hét közben is van,hogy vegyesen kell dolgozni.

De én szinte mindig délután vagyok..

2023. szept. 21. 05:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!