Aki állandó délutános műszakban dolgozik hogyan bírja,hogy keveset látja a gyerekeit?
Van két gyerekem,9 és 13 évesek, nem picik de nem is igazán nagyok még.
Korán szültem,most vagyok.36 éves, és úgy érzem eljött az ideje a karrier építésnek(nem szeretnék már szülni). Elő is léptettek a munkahelyen, ami viszont sok délutáni műszakkal jár és hétvégén is kell dolgozni(nem mindig, kereskedelem). Egyik felem örül neki,mert szívesen csinálom(plussz pont,hogy a fizum is 100 ezerrel több lesz), másik felem pedig aggódik,hogy keveset leszek a gyerekekkel. Oké, megcsinálok minden háztartási munkát, főzök előre amikor ők suliban vannak,hogy szabadnapomon csak velük legyek.
Van aki így dolgozik? Tanácsokat szívesen fogadok.
Meddig tart a délutáni műszakod?
Mert én 5re érek haza (ha nincs nincs dugó) Hát túl sok érdemi időt nem töltök a gyerekekkel, hiszen ilyrnkor csinálom a napi háztartási dolgokat.
Ami fix az az estimese olvasás.
Én is van h túlórázok (csak szombaton és havi max 2x)
Amit velük töltök időt, azt próbálom kihasználni hogy tényleg nekik kedvezzek. (nekem 5 és 9 évesek a gyerekeim)
De ilyen árak mellett az a +100 ezer nagyon is fontos azt gondolom.
Ez ilyen valamit valamiért helyzet.
Én is így nőttem fel hogy a szüleim folyton dolgoztak,jó gyerekkorom volt,vasárnaponként mindig családi nap volt. Ahogy az előző válaszoló is írja,mai világban az a plusz 100k sokat számít!
Délután 13-21ig.
Persze a plussz pénz is jó, vagyis nélküle is tudunk minimálisat spórolni,de így azt a pénzt amit plusszba kapok rögtön külön gyűjtőszámlára tenném,mintha nem is lenne.
Valóban régen dolgoztam 8-17ig, akkor sem voltam sokkal.többet velük. Így nyáron jó,meg szünetkben,mert az egész délutánt együtt töltjük,meg este megvárhatnak.
Én 14 évesen mentem koleszba. Tehát anyummal hétvégén találkoztam. Hát kamasz lévén annyi pont jó is volt. Nem mentünk egymás idegeire 😅
Előtte váltott 2 műszakban dolgozott. Kb 10 éves koromtól. (azon a héten nem is találkoztunk mikor du volt, csak reggel)
Nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk, én örültem hogy kicsit önallóbb lehetek.
Nincs veszteni valód. Megpróbálod, ha nem működik, akkor beszélsz a főnököddel hogy nektek ez nrm jó így.
Én dolgoztam postán reggel 6:30-19 Uhr tehát nem látam csak este 8 kor gyerekeimet ,de a hétvége miénk volt, most már külföldön élünk itt is volt hogy 9-21ig dolgoztam hétvégén is 1 nap szabad + télen nem dolgoztam így akkor meg mindig ott voltam nekik.
Illetve most 13-21:30 22 Uhr érek haza és hétvégén is van hogy kell dolgoznom de télen nem dolgozom.
Az esetek 90%-ban délutanos vagyok..Nagyon ritka,hogy egy-egy napot vagyok délelőtt.
Nem hetente vált a műszak,hanem hét közben is van,hogy vegyesen kell dolgozni.
De én szinte mindig délután vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!