Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig normális, ha egy...

Meddig normális, ha egy gyerek inkább egymaga játszik, keveset a többiekkel? Hamarosan 5 éves fiú.

Figyelt kérdés
2023. júl. 10. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha INKÁBB, de nem KIZÁRÓLAG, akkor száz éves korig normális.

Felnőttként is van, aki inkább egymagában dolgozik, ezért ilyen hivatást is választ. Más meg azt szereti, ha együtt nyüzsöghet másokkal, ő meg olyat. Nem kell egyformára vasalni minden embert. Különbözők vagyunk, így kerek a világ.

2023. júl. 10. 15:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerencsére inkább és nem kizárólag.
2023. júl. 10. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
34%

Ez nem jellemző.

Itt valami gond lehet. Rossz élmény érte, kiközösítették, csúfolták,bántottàk, ami miatt inkább egyedül érzi komfortosan magát.

Járj utána!

2023. júl. 10. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Vannak olyan gyerekek, akik nem annyira szociálisak, én sem voltam az, sokkal jobban szerettem egyedül olvasni, mint közös aktivitásokban részt venni.

#1-esnek igaza van. Ha valamennyi társasági élet van, csak kevesebb, mint a nagy átlag, nem kell magad agyon aggódni emiatt. Egyszerűen introvertált lehet a gyereked.

2023. júl. 13. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!