Meddig normális, ha egy gyerek inkább egymaga játszik, keveset a többiekkel? Hamarosan 5 éves fiú.
Ha INKÁBB, de nem KIZÁRÓLAG, akkor száz éves korig normális.
Felnőttként is van, aki inkább egymagában dolgozik, ezért ilyen hivatást is választ. Más meg azt szereti, ha együtt nyüzsöghet másokkal, ő meg olyat. Nem kell egyformára vasalni minden embert. Különbözők vagyunk, így kerek a világ.
Ez nem jellemző.
Itt valami gond lehet. Rossz élmény érte, kiközösítették, csúfolták,bántottàk, ami miatt inkább egyedül érzi komfortosan magát.
Járj utána!
Vannak olyan gyerekek, akik nem annyira szociálisak, én sem voltam az, sokkal jobban szerettem egyedül olvasni, mint közös aktivitásokban részt venni.
#1-esnek igaza van. Ha valamennyi társasági élet van, csak kevesebb, mint a nagy átlag, nem kell magad agyon aggódni emiatt. Egyszerűen introvertált lehet a gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!