Normális ha valakinek van 5 gyreke és az eggyik beteg lesz a nyaralás időpontjába és a nagymam otthon marad vele?
Figyelt kérdés
Nem akarom, hogy a többi négy ne menjen, de akkor is... Szegény. Kicsi úgy érzem ez nem fair vele szemben, de az se lenne az ha senki se menne.2023. júl. 9. 11:03
A kérdező szavazást indított:
Maradjon otthon a mamával. Többiek menjenek. Max ha meggyógyul utánnunk jönnek.
Maradjon otthon mindenki
43 szavazat
2/40 anonim válasza:
"Normális ha az eggyik gyerek beteg lesz a nyaraláson és az eggyik szülö hazamegy vele és a többiek maradnak? Vagy ilyenkor menjen haza mimdenki?"
Mi értelme 5 percenként kiírni?
3/40 anonim válasza:
2-es ez a gyakori kérdések oldala.. 😂😂 1 percenként is ki lehet írni. Ha engedi a rendszer 😂😂
4/40 anonim válasza:
Maradj vele otthon te, a mama meg menjen a többi néggyel. Így a beteg se érzi magát annyira elhanyagolva, ha jobban lesz tudtok programokat csinálni
5/40 anonim válasza:
Szerintem a gyerek írta ki. Elég megnezni a helyesírást meg a fogalmazást.
Nyugi, normális, hogy otthon marad veled a mama.
6/40 anonim válasza:
3-as, ez már a nagyon gyakori kérdések oldala lett.
A másik kérdésére írtam egy korrekt választ, nem gondoltam, hogy ilyen idióta a kérdező.
7/40 anonim válasza:
Elég valószínűtlen, hogy két különböző kérdező ugyanabban a témában ugyanazt a helyesírási hibát kövesse el
8/40 A kérdező kommentje:
A mama nem menne amúgy se.
2023. júl. 9. 12:36
9/40 anonim válasza:
Mama cseréljen anyukával. Nekem nem lenne szívem nyaralgatni míg a gyerekem beteg, és kimarad az élményekből. Szívtelenség lenne egy anyától.
10/40 anonim válasza:
Ez a kerdes mar fel lett teve az elobb
Minek irtad ki ujra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!