Normális ez? (2éves)
8, csak azt írtam, van ilyen is. Nálunk pl tök felesleges megbélyegzés lett volna.
De mire odajut, hogy megkapja a veleményt, kb már úgyis 3 éves elmúlik, mert ilyen a rendszer.
Néha csak elég lenne hagyni a saját ütemében hagyni fejlődni a gyereket.
Én most járok vele kivizsgálásra amiatt az 1 dolog miatt, ami maradt, mert már küldtek amikor még volt más is, de mire eljutunk a pszichiáterhez, tuti ezt az 1 dolgot is kinövi, majd néz nagyot, minek mentünk oda... pedig mint írtam, igazi példája volt az autistáknak kiskorában. Sorbarendezés, mindennek meghatározott sorrendben kellett történnie, útvonalak, bizonyos ételek, bizonyos szokások, és tevékenységek, egyféle játekkal játszott csak, stb, volt még. És ismerek más ilyen gyereket is, nem egyedi eset, hogy kinövi.
De mint azt is írtam, hogy mehet vele kivizsgálásra, baj nem lesz belőle, nem írtam, hogy semmiképpen ne vigye. Majd anyuka látja, mennyire tudja kezelni, eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!