Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ha egy 2 éves gyerek...

Normális ha egy 2 éves gyerek 104-110es ruhát visel és egy kis vasgyúró, de 4 éves korára még mindig ennél a méretnél marad mert nyúlik persze és elég vékonyka?

Figyelt kérdés
Míg kicsi volt a fiam szinte nem is evett csak cicizett, de mégis olyan kis ducika volt, most lassan 4 éves lesz es olyan vékony lett egyem is meg mindig szóvá teszik hogy milyen kis vékony ahhoz képest h milyen volt, nem hirtelen lett ilyen mar 3 éves korara is nyúlt de akkor még volt rajta kis husi, most mar vannak napjai mikor eszik rendesen de vannak olyanok is mikor csak par falatot egesznap
2023. máj. 31. 19:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teljesen normális.
2023. máj. 31. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. máj. 31. 20:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, persze mindenkinek más a növekedési üteme. Enyémet mindig kisebbnek nézték a koránál mert pici volt és kis pihés golyó feje volt nagy szemekkel, 2,5 évesen is tényleg babasan nézett ki. Aztán valahogy 3 körül megnyúlt, nagyfiúsodott, most 4-5kozott nézik, pedig 3,5 éves, 110 méretet hord.
2023. máj. 31. 20:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha csak a "szélte" miatt viselte 2 évesen a 104-110-es ruhákat és nem arról van szó, hogy egy centit se nőtt 2 éve, akkor rendben van (most már).
2023. máj. 31. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Minden nonstop "ciciző"(🤣) gyerek kövér.
2023. máj. 31. 21:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen igazából en se voltam soha egy jó súlyban lévő nő, sajnos mindig átlagosnál vékonyabb voltam. Mikor cicizett a gyerek (3eves mult javában) akkor az 50 kilot se értem el sajnos, mióta nem cicizik hirtelen 54 lettem pedig nem eszek en se többet, úgyhogy lehet tényleg jól táplálta az anyatej, ellentétben sajnos azzal hogy egyébként ahhoz képest meg elég beteges volt mikor cicizett is
2023. máj. 31. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
5, egy fenét.
2023. máj. 31. 21:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Még jó hogy nőt hosszába és nem maradt kövér.
2023. jún. 1. 05:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!