Fényvédős arckrém hány éves kortól?
Nem naptejre gondolok, talán nem is nyár közepén kéne feltennem a kérdést, mert mindenki a napozásra asszociál. :)
Nevezzük fényvédős hidratálónak, amit az ember lánya télen-nyáron magára ken reggelente.
Minket gyerekkorunkban szinte egyáltalán nem védtek a naptól, aminek az eredménye csokibarnaság, jópár leégés és rengeteg anyajegy lett, meg korai ráncok. 30 éves korom körül voltam kénytelen ráébredni, hogy a napocska mégsem olyan jó barát.... Azóta mindig hordok az arcomon fényvédőt.
A lányom fehér bőrű, kicsit ekcémás, érzékeny, van már pár anyajegye is. Nem akarom összevissza kenni mindenfélével, pláne hogy még csak 7 éves, de egy illat- és színezékmentes fényvédős hidratálón erősen gondolkodom. Én magamnak a Skinsmartról szoktam rendelni, nagyon jónak tartom a dolgaikat.
Szerintetek mikor jön el az ideje, hogy a reggeli arckrémezés is ugyanúgy rutinná váljon, mint a fogmosás? Várjam meg a kamaszkort?
Skinsmart...ejj. Ha csak ennyit tudsz a kozmetikumokról, hogy elhiszed, hogy egy oldalon minden jó, akkor inkább semmit ne kenj a gyerekre, picurboszi!
INCI elemzés, tudatos választás és a fényvédelemnek nincs alsó korhatára.
Szerintem már most elkezdheted, talán nem baj, ha minél korábban rutinná válik, és nem csak nyáron, de télen is.
Egyébként rossmann, dm saját márkás kids napteje is nagyon jó, ha nézel incit, nincsenek benne rossz dolgok. Nekem állagra a rossmannos vált be. :)
7 éves már nem pici, de már egy 4-5 éves is másolja a szüleit, ha látja, hogy ez az indulási rutin, hogy bekened az arcod, akkor ő is akarni fogja.
"fényvédős hidratáló" - ez olyan marketing bullshit.
Könnyűnek, könnyen viselhetőnek hangzik. Amolyan jokertermék, amivel minden gondot egyszerre letudhatunk, közben a fényvédő részük jellemzően jelentéktelen.
Egy 7 éves arcbőrének pedig csak a fényvédelem a lényeg.
2!
Picurboszi én vagyok. Ne keverj össze mással!
Én vagyok a 7 éves auti kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!