Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idős kortól csinálnak...

Mennyi idős kortól csinálnak allergia vizsgálatot?

Figyelt kérdés

A kisfiam októberben lesz 2 éves, szeptemberben kezdi a bölcsit. Nagyon szigorú bölcsi, pici orrfolyással már nem mehet. Az én fiamnak december eleje óta folyamatosan folyik az orra, nem tudjuk mitől. Tejterméket nem kap 4 hónapja (tejszármazékot sem), 4 hete tojást sem, de nem múlik. Fogai folyamatosan jönnek egyébként, most 3 szemfog jön egyszerre. Allergia vizsgálatnak mikor van értelme?

A levegő minősége otthon jó, van légtisztító és két alkalommal kifertőtlenítettük a házat ózongenerátorral is. Nincs semmi más baja, csak ez a nonstop orrfolyás 🙁

2023. jún. 25. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk más miatt merült fel az allergia vizsgálat.

Mi azt a tájekoztatast kaptuk, hogy 2 éves kor elött nem csinálnak egyáltalán

2023. jún. 25. 17:58
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Talán túl sterilek a körülmények és a kissrác mindent elkap, mivel nem volt lehetősége korábban találkozni a bacikkal..

Szívjátok az orrát? Infrázod a fejét? Csöpögtetsz?(ilyenkor hátrahajtod a fejét?)

Én allergiás vagyok elég sokmindenre, és sosem folyik magától az orrom. Tüsszögök, viszket mindenem, orrom szemem, szájpadlásom, fülem belül, de magától nem folyik az orrom. Valamit rosszul csináltok szerintem, csöpögtess, melegítsd, szívd és el fog állni.

2023. jún. 25. 18:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem sterilek a körülmények itthon. Van egy nagytestvére, akitől már rengeteg nyavalyát elkapott, kutyánk is van. A fent említett fertőtlenítést akkor csináltuk amikor már 3 hónapja folyt az orra, hátha poratka okozza vagy valami hasonló. Igen, infráztam, szívom orrszival, kipróbáltunk pár orrsprayt amit orvos írt fel, inhalálást, sókamrát, anyámkínját is. Nem csinálunk semmit rosszul, totál felesleges volt ezt írni.
2023. jún. 25. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
A fogzástól is folyhat az orra.
2023. jún. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!