Mennyi idős kortól csinálnak allergia vizsgálatot?
A kisfiam októberben lesz 2 éves, szeptemberben kezdi a bölcsit. Nagyon szigorú bölcsi, pici orrfolyással már nem mehet. Az én fiamnak december eleje óta folyamatosan folyik az orra, nem tudjuk mitől. Tejterméket nem kap 4 hónapja (tejszármazékot sem), 4 hete tojást sem, de nem múlik. Fogai folyamatosan jönnek egyébként, most 3 szemfog jön egyszerre. Allergia vizsgálatnak mikor van értelme?
A levegő minősége otthon jó, van légtisztító és két alkalommal kifertőtlenítettük a házat ózongenerátorral is. Nincs semmi más baja, csak ez a nonstop orrfolyás 🙁
Nekünk más miatt merült fel az allergia vizsgálat.
Mi azt a tájekoztatast kaptuk, hogy 2 éves kor elött nem csinálnak egyáltalán
Talán túl sterilek a körülmények és a kissrác mindent elkap, mivel nem volt lehetősége korábban találkozni a bacikkal..
Szívjátok az orrát? Infrázod a fejét? Csöpögtetsz?(ilyenkor hátrahajtod a fejét?)
Én allergiás vagyok elég sokmindenre, és sosem folyik magától az orrom. Tüsszögök, viszket mindenem, orrom szemem, szájpadlásom, fülem belül, de magától nem folyik az orrom. Valamit rosszul csináltok szerintem, csöpögtess, melegítsd, szívd és el fog állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!