Lassan 3 éves kisfiam csak gatyába kakil, kinek mi vált be, hogy elkezdjen a bilibe produlálni?
Figyelt kérdés
1 hónapja került le a pelus, csak éjszakára adok még rá, 10-ből 9-szer szárazan veszem le reggel. Két hét elteltével már mondta a pisit, azóta sem pisil be, de a kaki az csak a gatyába.
Már szinte mindent kipróbáltam, mesélés a kakiról, plüssálatai állandóan ott kakilnak(csokit teszek a bikibe), próbáltam zsarolni, hogy kap édességet, vagy hogy a Mikulás nem fog hozni ajándékot, már 3. napja nem viszem ki játszótérre hiába kéri, evvel is zsarolva, hogy ha sikerul a bilibe akkor azonnal indulunk, de semmi, van ami bevált valakinél, vagy erre csak az idő és a türelem a megoldás?
2023. jún. 25. 15:24
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat. Nem erőltetem semmiképp, csak gondoltam hátha van valami amivel rásegíthetnék a folyamatra. Már feladtam, bízom az időben, hogy majd elintézi.
2023. júl. 7. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!