Nyaron a 3 eves gyereketeket mennyi idore engeditek a strandon a medencebe pancsizni? Nem fazik meg?
Nem hideg a viz nekik ? Nem faznak meg benne? Vagy ha kijonnek atoltoztetitek oket? Elnezest a huje kerdesert...mi meg nem voltunk strandon a lanyommal mivel kicsi koraba vizeletfertozese volt es a doki azt mondta ha lehet minden nyaron ha tudjuk keruljuk a strandokat mert ott lehet elkapni a legtobb mindent,
Viszont mar 2 es fel eves mult es minden gyerek strandol... szeretnenk elvinni ot is :)
Ha fázik, kijön magától is, legalábbis az én lányom nem szereti a hideget. Eleve ha nem elég meleg őfelségének a pancsi, akkor bele se megy.
De amilyen strandokra járunk, ott neki is max derékig ér a víz a medencében, és csúszdázik meg ilyen-olyan játékokra felmászik a vízben, nem igazán pancsizásról van szó olyankor, és így azért nem ázik a vízben folyamatosan. Szóval ezeken a helyeken akkor hívom ki, amikor én is meguntam már az ott szobrozást, és mennék pihenni, fagyizni vagy lángosozni vagy akármi :D Ha nem gyerekmedencés helyen vagyunk, vagy legalábbis nincs egy egész játszótér a vízbe rakva, akkor is jellemzően a saját teherbírásom a pancsolás vége. Ritka, hogy ő maga akarjon kijönni a vízből.
Még nem fázott meg. Strandokon eleve a gyerekmedence vize mindig nagyon meleg, de mondjuk a Balatonban is azért a térdig érő víz akkor is elég hamar átmelegszik, ha nincs 50 fok három hétig, szóval ott sem fázunk.
Olyan hideg vízbe nem viszem, amiben én sem töltök el szívesen huzamosabb időt. Amiben meg én is elvagyok kellemesen, a gyerek se fázik
Mi sokat strandolunk nyáron, de ezzel a problémával még nem találkoztam, hogy fázna a gyerek a vízben
Semeddig! Egyáltalán nem viszem strandra. Nem csak azért, mert belepisilnek a vízbe, hanem a pelenkás babák székletével is szennyezettek általában a medencék. Mivel az úszópelus átàzik és a víz nyílván oldja a székletet... szóval senki ne érezze a gyerekét biztonságban, meg saját magát sem.
Hugyútifertőzés, gombás vagy bakteriális fertőzés, szemölcs, HPV, kötőhártyagyulladás illetve bármilyen parazita megtelepedhet a szervezetben, pláne hogy a gyerekek le is nyelik ezeket a vizeket általában.
Szóval én maradok inkább a kerti medencénél, a fentiekből okulva.
Keveset járunk strandra, akkor is inkább a Velencei tóra, nem építettre. Mi nem annyira szeretjük, főleg a tömeg miatt. Ember iszonyunk van. :D
Van itthon medencénk, abban annyit pacsál amennyit akar, az a kikötés, hogy valamelyikünknek bent kell lenni vele, mert nem ér le a lába. Így nálunk is inkább a mi kapacitásainktól függ, hogy meddig marad bent. Ha a kislányomon múlna, ő valószínű úszóhártyát növesztene és ki sem jönne. Hasonló a hőérzete a férjeméhez, én fázós vagyok, így ez inkább az ő mindennapos programjuk. Egy-másfél órát szoktak/szoktunk mindennap pacsálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!