Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Valakinek a gyermekének...

Valakinek a gyermekének voltak hasonló tünetei? Neurológiára küldtek vele.

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja kezdődött: hiretelen a semmiből el kezd a fiam maga elé bámulni, csámcsog, motyog,hiába szólongatjuk nem válaszol. Nem szédeleg, kb 1 percig tart az egész. Utána nem emlékszik a történtekre, vagy folytatja amit előtte csinált de volt olyan is(pl itthon), hogy utána alszik kb 10 percet(azt mondja fáradt,àlmos) és teljesen kipihenten ébred.

Júni 26ra kaptunk időpontot neurológiára. Mire számítsunk?

2023. jún. 17. 21:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Csinálnak eeg vizsgálatot. Látszani fog az agyhullámokon akkor is,ha épp nincs rohama.

(Érzékelőket tesznek a fejére,semmi extra)

2023. jún. 18. 07:22
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is az gondolom eüsként is,hogy befektetik,bent maradhatsz vele. Amit a 11-es írt,EEG-t csinálnak. Az is lehet csinálnak egy alvásmegvonásos EEG-t,nem vagyok orvos,nem tudom milyen esetekben szokták,de nálunk több gyereknek csinálnak. Ha pedig roham van, egyből megnézik, látják a reakciót. Ha gondot látnak beállítanak gyógyszerre is lehet.
2023. jún. 18. 13:18
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
de most komolyan, felmerül a gyanú, hogy a kicsi epilepsziás, neked meg az a legnagyobb problémád, hogy egy hetet a kényelmes kis ágyikódtól távol kell tölteni?
2023. jún. 18. 18:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem,nem az a problémám,hanem kaposvári kórházban született és minden apró kis hülyeséget kitaláltak,hogy ne mehessünk haza két hétig...

És persze most kezdtem új munkahelyen pár hónapja,ahol előléptettek...de ez mellékes, természetesen a gyerekem az első!!!

2023. jún. 18. 20:37
 15/15 A kérdező kommentje:

Voltunk a neurológián, csináltak EEG-t, nem mutatott epilepsziás "görbét".

Azt mondta a doki, valószínű elfáradhatott,kimetülhetett vsgy a stresszhelyzet hozza ki( maximalista, a 3as de néha a 4es jegyre is azt mondja nem jó). Figyeljük a nyáron,ha bármi lenne menjünk vissza.

De ez engem valahogy nem nyugtat meg, hova tudnám még elvinni,hogy biztos nincs-e baja.

Esetleg egy röntgen(fej)?

Holnap hívom a háziorvost, nem tudom ő mit mond majd.

2023. jún. 28. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!