Megkeseríti az életünket az állandó betegség. Mit tegyek még?
3 éves a gyerekem, másfél éve bölcsődébe jár, ősszel lesz óvodás. Beteges alkat. Két hétig egészséges, két-három hétig beteg (változó, hogy mennyi idő a gyógyulás). Asztmás, allergiás, ezek kezelés alatt vannak. A legrosszabb, hogy mire kigyógyul, én is elkapom a betegségeket tőle és így állandóan oda-vissza jár a fertőzés.
Sok gyümölcsöt eszünk, sokat szellőztetek, szedünk vitamint és nagyon igyekszünk sokat levegőn lenni. Viszont így is állandóan baj van, és egyik munkahelyen se tűrik meg a sok táppénzt. Természetesen megértem, de nem fogunk megélni, ha elveszítem a munkámat. Nagyszülő nem elérhető, és mi értelme bébiszitterre kiadni a fele bevételünket?
Nagyon el vagyok már keseredve mit tanácsoltok?
Az én gyerekem 7 (!) éve ezt csinálja.
Mi váltott műszakban dolgozunk a férjemmel, így valaki mindig itthon van. Miatta nem jövünk tp-re,csak ha kórházba kell vinni. Eddig már 13x kellett vele befeküdnöm.
2 hétig jól van? Az enyém 1 hetet se megy és már beteg..
A nagy nekem is allergiás asztmás.
3 gyermekem van, örök körforgás a betegség. Most is az utolsó nap betegek..
Nekünk is ez van, 4.5 éves
Szerintem erre nincs megoldás :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!