Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kisfiam elkezdte...

Másfél éves kisfiam elkezdte pörgetni az autók kerekeit! Van miért aggódnom?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy ez autista tünet. Kezébe veszi, pörgeti max fèl-1 percig utána funkcionálisan játszik vele. (Berreg és tologatja.)

Picit aggódom, mert a dackorszak is most ütött be nálunk emellett és a Kis fejét és ütögeti ha valamire nemet mondok, és ez a 2 dolog elég ahhoz hogy az autizmustol tartsak.

2023. jún. 14. 00:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam kb.mióta ülni tud, 8-9 hónapos kora óta pörgeti az autók kerekét. Meg mindent, ami pörög. Imádja. Ettől még nem gondolnám, hogy autista.

Nem is értem, 1 dolog miatt miért kell egyből a legrosszabbra gondolni?

2023. jún. 14. 10:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azta mindenit hát enm arra való a guroló kerék? De komolyan hihetetlen, felnőttkent is megpörgetem amit meg lehet és kipróbálom hát még gyerekként..képzeld az én fiam még a szerelhető autó alkatrészeit is csoportosította hűha...

Ne legyetek már ennyire rápörögve és ne beszeljétek bele a gyerekbe a betegségeket

2023. jún. 14. 10:26
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ismét fullon van az autizmus-rettegők tábora!
2023. jún. 14. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja a gyereknek, játszik. Te viszont jobban el vagy cseszve mint egy autó aminek nem forog a kereke....
2023. jún. 14. 12:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez komoly kérdés, akkor ülj már le a net elé, pötyögd be az autizmus szót a Googleba, és olvasd már el mi az! Nem egy tünetről szól. És ez még csak nem is tünet!!!! Atyaég, hát felfedezte a MÁSFÉL ÉVES, hogy az a kerék pörög, és MAX 1 percig játszik vele, te jó ég! Levegőt azért vehet anélkül, hogy ott pörögsz mellette, hogy mi a gond vele?
2023. jún. 14. 15:34
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Néha belegondolok, hogy később miken fog aggódni egy ilyen anya. Milyen kamaszkora, milyen fiatalkora lesz ennek a gyereknek? Engedi-e leválni magáról a gyerekét?

És a kérdésekből ítélve sok ilyen anyuka van.

2023. jún. 14. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!