Egyszínű vagy mintás bugyik, és milyen árban?
Kislányom még nem szobatiszta, de lassan eljön az idő, amikor már meg kell próbálkozni a bugyikkal, de egyelőre még nem vettünk. Ti mit gondoltok, milyen bugyikat érdemes venni, és elsőre mennyit körülbelül? 10-15 db elég? És milyenek ajánlottak? Hófehérek, fehér alapszínű mintásak, színes egyszínűek pl. rózsaszín, piros, stb, vagy színes, többszníű mintásak? Ti milyeneket vettetek? Illetve mit gondoltok, milyen árban érdemes venni? Mennyibe kerül 1-1 db ilyen kisméretű, 3 évesnek való bugyi? Nem néztem még széjjel, azért kérdem.
Akinek lánya van, milyeneket vettetek neki és mennyiért? Milyen preferenciák mentén válogattatok?
H&M-ben meg a Lidlben szoktam venni, de volt olyan bugyink is ami KIK-es meg C&A-s meg tescos.
Pepco sz@r, azt nem szeretem.
Nekünk van mintás is meg sima is, lényeg h lehessen mosni 60fokon és bírja a szárítót.
Lidlben van 82-92-tol méret egyébként, a Tescoban nehezebb kifogni de ott is van kisebb H&M-ben meg szintén.
9-10
Köszi
5 éves
108 cm
15,8 kg
De 110-116 naci kell. (gatyagumival🙈)
Most a 92-eseket hordja térdnadragnak🤣
Szóval nem egyszerű eset.
Pepcosra reagálva tényleg rosszak.
És a KiK-bennis nézni kell az anyagot!!
A 2db-osak szuperek.
Darabszám…
Változó..
Nálunk nem nagyon volt baleset a szobatisztuláskor.. a mosási szokasaim miatt kb 10 volt. ( télen)
Fiamnál sok csepegéses baleset miatt gyakrabban cseréltük ( napi 3 is)
De nyàr volt, azonnal kimostam kézzel, 1 h múlva szàraz volt.
Székletbaleset talán 2-3 volt összesen.
Az egyik emlékezetes, mert az én hibám volt, szólt, de nem értünk ki a boltból.
Az a bugyi landolt a szemetesben inkább🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!