Smatch pontokból Lego Duplo dobozost vett e már valaki?
Figyelt kérdés
Mit tartalmaz a csomag? Mert a képen a dobozban elvileg kockák vannak és ablak meg egy cica. Én ma megnéztem a Smatch-ban a dobozokat és a dobozokon kutyás kép van, elvileg akkor kutya van benne. De az eladó megnézte a leírást és szerinte kutya sincs benne csak a kockák. Csak azért kérdezem mert kutyás dobozunk már van régebbről, és a kisfiam a cicákat imádja, ezért gondoltuk neki ezt a csomagot, de most már teljesen elbizonytalanodtam hogy akkor egyáltalán mit tartalmaz a doboz.2010. okt. 11. 22:34
1/5 anonim válasza:
Szia a kérdésedre nem tudok válaszolni de szeretném megkérdezni, hogy nem marad feleslegbe egy pár bélyeged? Mert nekem is jó volna de én soha nem vásárlok ott mert messze van tőlünk.
A kérdésedre meg azt tudom válaszolni, hogy minden legónak az oldalán pontosan rajta van mit tartalmaz és hogy hány darabot. Ettől soha nem térnek el. Nézd meg a doboz alján, hogy mit tartalmaz.Még 1:1 arányos kép is szokot lenni valamelyikről ami benne van. Szóval pont ugyanolyan méretű amilyen a képen van.
2/5 anonim válasza:
Bocs az off-ért. Nekem van 9 darab fölösleges matricám.
3/5 anonim válasza:
Köszönöm hogyan tudnánk elküldeni nekem?
4/5 anonim válasza:
Küldd el priviben a címedet. Feladom postán.
5/5 anonim válasza:
Itt szeretném megköszönni a bélyegeket amit te és barátnőd küldött. Már ki is váltottam. Még egyszer köszönöm a segítséget remélem tetszeni fog neki karácsonykor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!