Hány éves kortól "nem illik" már ellenőrizgetni a kisfiad fütyijét?
Figyelt kérdés
A kisfiam most 7 éves és nálunk sajnos többször volt már letapadás és szűkület amit kezelni kellett ezért elég gyakran ellenőriztem, hogy minden rendben van-e. Most már egyedül is tud fürdeni és megtanítottam már neki rendesen, hogy hogyan kell hátrahúzni a bőrt, alaposan megmosni. Néha még előfordul, hogy ránézek, ellenőrzöm, de nem tudom mikortól válik ez a fiúknak kellemetlenné. Már kamaszkor előtt illik felhagyni ezzel, vagy majd csak kamaszkortól?2023. jún. 7. 19:36
12/15 anonim válasza:
Megbeszélés kérdése. Ha nem szégyenlős akkor akar 10 éves kor fölött is lehetne.
Az lenne a normális, hogy anyuka vagy apuka lassa több evesen is, ellenőrizze vagy ha megbízható a fiú akkor szóljon a szülőnek.
13/15 anonim válasza:
A szűlő az mindíg szülő, mindegy, hogy hány éves a gyerek.
Az én fiam 14 éves volt, amikor megmutatta a fütyijét, mert fájt neki és érezte, hogy nem stimmel valami.
Elmentünk az orvoshoz, és ennyi.
Most őszintén. Kinek mutassa meg, ha nem az anyjának?
Szerintem ez teljesen természetes.
15/15 anonim válasza:
A fityma szűkülését figyelni kell ha10 ha 16 éves. Ha megbízható akkor nem kell neked nézni, ha meg nem, akkor figyelni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!