Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Minden gyerek meghülyül 2-3...

Minden gyerek meghülyül 2-3 éves kora között?

Figyelt kérdés

Ennek így kell lennie?

Komolyan ,már kezdem nem bírni...

Minden nap a hiszti, akármit kérek azértsem, sem szépen, sem hangosan, sem játszva, sehogy nem tudom kezelni...

Kiborít már engem is, párom is..

És akkor még ott van a 7 hós kicsi is.

Vagy ez csak a féltékenység része? De akkor is , mit tegyek már???

28 hós a nagylányom...

2010. okt. 11. 18:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom 3 éves a fiam 18 hónapos nálunk is ez volt de a lányomat ha hisztizett sarokba küldtem és nem nézhette aznap a kedvenc meséjét egy idő után rájött hogy nem játszom és elhagyta a hisztit.
2010. okt. 11. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Ilyenkor lesznek az édes aranyos gügyögős babókból hisztis kölkök.(Nem neked szól)Dackorszak a neve és eltart egy darabig.Kipróbálja,hogy ki az erősebb.És mit tehet meg és mit nem.
2010. okt. 11. 18:38
 3/10 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez a dackorszak időszaka, de azt hittem, ezen már túl vagyunk... (volt már egy ilyen időszak)

Nálunk is van menj a szobádba, be is megy, és akkor jön ki , ha megnyugodott, és megkérdezi, hogy miért küldtem be, meg is beszéljük, de semmi haszna... ugyanúgy csinál mindent tovább...

És ha ezt még fél évig ki kell bírni, megzakkanok....

Hogy lehet ezt túlélni???? :-))

2010. okt. 11. 19:01
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát nem könnyű, az tuti!

Átérzem a helyzeted, nálunk ugyanez van, csak mindkettő fiú. Miután túlléptünk a hisztin, most jött a rosszalkodós szakasz. Néha olyan, mintha legalább 4 gyerekem lenne, egész nap csak kiabálás van itthon.

Kitartás!

2010. okt. 11. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
26 hónapos a fiam, nálunk 2-3 héten belül érkezik a kistesó, és mintha én írtam volna ezt a kérdést. Tippem egyelőre nincs, valószínűleg keményebbnek és következetesebbnek kell lennünk, hogy kibírjuk ezt a korszakot.
2010. okt. 11. 21:26
 6/10 anonim ***** válasza:

Az enyém biztos!

2 éves volt augusztusban és 4 hetes a tesó.

Néha úgy csinál mint akit megszállt az ördög.Nem fogad szót, meg sem hallja amit mondok, visszafelesel...stb stb.

Ja és ha eljön a 3,5 éves keresztfiam, akkor vége a világnak, ha összefognak.

2010. okt. 11. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:

dettó, mint az utolsó hozzászóló,

4hós kisöcsi

2,5éves fiu

3,5éves keresztfiú

a két nagy együtt ..... jesszus- na nem részletezem.

de vannak napok, amikor meg lehet beszélni a nagyobbik fiammal mindent, néha meg tényleg mintha kisördög lakna benne

Csajok- majdcsak túléljük ezt is valahogy!!

:-)

2010. okt. 12. 10:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is van hiszti... Kár volt megtanúlni a NEM szót. 2 éves, de már tudja hogyan boritson ki tudatosan. Pedig mintha szünetelt volna a dackorszak kb fél évet, és most folytatja. Kitartás! Bár én is nehezen viselem.
2010. okt. 12. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Miután átkiabáltam egy napot a két és fél éves és másfél éves gyerekem mellett azért megnyugodtam, hogy más sem bírja mindig cérnával. Azért van lelkifurdalásom, hogy ilíen vagyok velük, de néha olyan hehéz elviselni.
2010. okt. 12. 17:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, azt tudjuk, hogy sokan vagyunk...

Adjunk egymásnak ötleteket, hogy hogy lehet ezen túllépni, vagy néha kitörni a körből, ne adj isten néha valahogy feltöltődni...

Hátha a te akár apró ötleted is segíthet a másiknak...

2010. okt. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!