Kinek milyen úszópelenka vált be? Eldobható, vagy mosható?
1 éves kisfiam, kb.8,5 kiló. Nyárra vennék neki úszópelenkát. Első körben a mosható a szimpatikus, mert az udvaron lesz neki kismedence. Az eldobható így kevésbé praktikus, hiszen kijön, később újra bemegy, akkor újat kell ráadni. De ha van 2 mosható, akkor az egyik szárad.
De sok féle van, nem tudom, melyik jó? A DM applikációban láttam párat, de nehéz látatlanban ilyet venni.
Tapasztalatok érdekelnének, kinek mi vált be?
Nekünk Libero eldobhatós volt, arról tudok csak nyilatkozni.
Nem gazdaságos és sajnos a kaki is kifolyt belőle.
Köszönöm.
Mondjuk eldobhatóból a DM vagy a Rossmann saját márkásat néztem, az darabárban annyi, mint a sima hétköznapi pelenkánk. Szóval még az annyira nem vészes.
Az a baj, hogy a kaka az nála nem igazán szilárd.
Na ha egy olyat véletlenül belenyom a medencébe, az nem olyan jó móka. :D
1 évesnek lavórt vagy kiskádat vinnék ki és csupaszon hagynám. Az enyém ki-be mászott, nem írtad, milyen medence van, de nekünk a kiskád vált be.
Strandon mosi külsőt adtam rá, abból van itthon több, de sosem kakil fürdés közben, szóval csak illemből kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!