Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eldobhatós úszópelenkára...

Eldobhatós úszópelenkára lehet adni bikinit, fürdőruhát a babának? Ha nem, akkor a fürdőruha alá mit szoktak adni?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni neki úszópelust, eldobhatósat és fürdőrucit is. De fogalmam sincs, hogy alá megy e, illetve, hogy egyáltalán adható e alá, vagy csak maga a pelus.
2010. máj. 29. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem a kisfiamnak uszónadrágot, és alá fér az eldobhatós pelus, mert úgysem pont akkor naci veszel, ami most jön rá, hanem kicsit nagyobbat és bele kombinálod a pelust is. Nekem most 74-es cuccokat hord a fiam, és 82-es nacit vettünk. Ez legalább még nyár végén is jó lesz. Mivel kötős nem gond, ha kicsit nagyobb, tudom állítani.
2010. máj. 29. 14:47
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen, szerintem én is így csinálom majd!
2010. máj. 29. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az úszópelusra teljesen felesleges bármit adni. Az olyan a babának, mint egy fürdőruha. Nagyon cukik tudnak lenni benne. De ha te úgy gondolod, szívesebben adnál rá fürdőruhát is, szerintem nyugodtan megteheted. Ahogy előttem is írták, vegyél egy számmal nagyobbat.
2010. máj. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!