27hónapos kisfiammal 1szerüen nem lehet bánni mit tehetnék? Ez a dackorszak?
Figyelt kérdés
nem érti a nem szót és azt h nem szabad senkire nem hallgat én ha büntetem ha szépen beszélek ha kiabálok semmi nem segít ha a mama szól rá ha a dédi ha a papa egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni!Soha nem bántam vele úgy mint a cukorral még rám is szolt anyukám hogy milyen"durván " kezeled ezt a kisgyereket és én mondtam hogy csak nem akarom elkényeztetni soha nem babusgattam túlságosan csak ha beteg volt és csak amennyit kellet!!2010. okt. 11. 14:47
1/4 anonim válasza:
Igen, ez a dackorszak. Nem mindenkinél, de azért 90%-ban ilyenek ebben az időszakban a gyerekek.
2/4 anonim válasza:
Itt olvashatsz szinte pont erről: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..
3/4 anonim válasza:
igen ez a dackorszak nalunk is ez volt a helyzet a fiammal es kb 1 evig ilyen volt.A durvasag,kiabalas,semmire nem vezet.A nem hallatara biztos volt az ellen allas.A figyelem eltereles volt hatasos addig meg egy kicsit erettebbe valt arra hogy fegyelmezni lehessen.O a masodik gyermekem nala szep szoval higgadtsaggal tobbre megyek mert ha eszre veszi hogy sikerult fel duhitenie vagy felkeltenie a figyelmemet meg jobban csinalja a cirkuszt.A nem szot pedig probald meg ritkabban hasznalni pl nem szabad fel maszni oda!Gyere le onnan mert megutod magad.Gyere inkabb bujocskazzunk .Nyugottan babusgasd es szeretgesd szeretetbol soha nem lehet tul sokat kapni es attol meg nem lessz elkenyeztettet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszike a válaszokat!
2010. okt. 12. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!