2 évesen hány kg és hány cm kisfiu gyereketek?
Sziasztok az én kisfiam jovohonap 9.én lesz 2 eves.
87cm körül mozog 13kg
Mindenki azt mondja alacsony. Nos nem mindig kapta a D vitamint lehet emiatt is alacsony? Hozzateszem az apja is 170cm én 165koruli
Mindketten sovanyak is vagyunk én 25/47-48kg az apja 64kg koruli. Idegesit hogy mindig mondjak alacsony. De szerintem nem. Okozhatta ezt az h nem adtam neki minden nap a D vitamint? Sogornom 33 honapos kisfia 65cm koruli és aztmondjak az enyém alacsony
A fiam 86 cm és 11 kg volt 2 évesen. Mi is sokszor megkaptuk, hogy picike, de most mit tudok vele csinálni? Majd megnő. A percentilise jó és ennyi.
Most amúgy 2,5 éves és 92 cm 12 kg szóval szépen növekszik a magassága.
Azt nem értem, hogy ha más esetleg megszólja a gyereked termetét, akkor most mivel vagy előrébb, ha ismeretlen emberek gyerekéhez méregeted?
Nem különösebbek alacsony, súlyra bőven hozza az átlagot.
Első fiam 88cm, 12kg volt
2. Fiam 85cm, 11kg.
Amiben én vezetem, mutatja a percentilist is, és aszerint a 88 kb átlagos. A 85 volt kicsit kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!