Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves lesz a lányom és soha...

4 éves lesz a lányom és soha nem volt jó evő, de most már a kevesebbnél is kevesebbet eszik. Mit tehetek még?

Figyelt kérdés
A dokik azt mondja ne aggódjak ő ilyen alkat és különben egészséges, de legalább látnám hogy eszik. De nem, sokszor eszik keveset, de mostanra még valahogy annyit sem mint eddig és inni is alig akar. Mit csináljak még vele? Vitamint adok neki a gyümölcs nem kell neki. Édességet, chipset, málnát nem nagyon kap. 13 kiló.
2008. dec. 29. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Béres cseppet adom folyamatosan, úgy két hónap után kezdett el enni a kisfiam.Nem tudom azt próbáltad-e neki, de nálunk úgy néz ki bevállt.
2008. dec. 29. 21:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen már próbáltam, bármibe is tettem megérezte és naponta veszekedni kellett hogy bevegye.
2008. dec. 30. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem jár oviba? A közösség ereje csodákra képes.

Az én kisfiam is ilyen, de az oviban 3x repetázik mindenből

Teába tedd a bérest neki. vagy próbáld ki tejben a Cebion multivitamint.

2009. jan. 2. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia.Az én 3 éves lánykámmal ugyan ez volt.Én az adom neki fél éve ami a linken van és hihetetlen a változás.Kb 2 üveg után vettük igazán észre hogy azt modta hogy "éhes vagyok"

Előtte ilyet soha!Volt olyan nap hogy el volt NEGYED kiflivel!!Minden nap főzök, és 2 kanál étellel elvolt.Na ez most megváltozott.Gyönyörűen eszik.És imádja ez a vitamint, mert nagyon jó íze van.Olyan mint a narancs szörp!Próbáld ki.Az ára változó, gyógyszertár függő.1100-1500 között mozog!

[link]

2009. jan. 4. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, van 3 éves kortól! változata is!
2009. jan. 4. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem kipróbálom azt a vitamint, de sajnos nincs benne vas és az is kéne gondolom. eddig az Actival rágótablettát szedtük, de nem látok semmi változást.
2009. jan. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!