Mikor oldodik fel a fityma?
Figyelt kérdés
Sziazstok, elsogyerekes anyuka vagyok, ea nagyon megszeretnem kimelni a kisfiamat attol, h eroszakkal feltepjek neki.
Hol van a felso hatar? Hany eves korban kellene, hogy mar szepen letudjuk huzni?
Koszonom!
2023. máj. 8. 14:47
1/3 anonim válasza:
7 évesen.
Fiam 4 és még nem jön teljesen fel neki
2/3 gabcsi válasza:
Iskolás kor előtt kellene, nagyjából a pelenka elhagyásánál kell kezdeni már húzogatni, hogy iskolás korig menjen tutira. 5-6 évesen már tudni kell a fütyürőt magának húzni pisiléskor, vagy fürdéskor.
3/3 anonim válasza:
Ne hagyd feltepetni neki, ez egy elavult, barbar modszer. Korulottem sok anyuka mar 1-2 evesnek ONKENT menve rancigaltattak le sebesszel, raadasul ugy, hogy gyermek urologus nem is latta a gyerekeket! A bnom elvitte a fiat letapadt fitymaval gyermekekre szakosodott urologushoz,2 evesen, azt mondta nekik teljesen rendben van ez igy, ne rancigalja, viz alatt mossa, ovatosan huzza le, majd vissza es annyi! Kencezni sem kell semmivel. A gyermekorvosunk is azt mondta ,majd ha lekerul a pelenka ranez, de ha szepen, ivesen pisil, es mar valamennyire latszik a makk, akkor teljesen okes. Mar sokkal jobban lejon egyebkent mint fel eve, ugy mondtak kisiskolas korra kell tudnia lehuzni! En is csak a viz alatt mosom le neki, akkor ott lehuzom, leoblitem, sokszor urul neki a smegma is. En nem aggodom, majd megoldodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!