Hány évesen huzzátok fel a bőrt a fütyin?
Figyelt kérdés
Mikor ajánlott vagy mikor kell. Mikor optimális ugy hallottam 8-10 között kell2021. ápr. 18. 18:40
1/10 anonim válasza:
Én mind 2 fiamnál születésük óta a nagynak 6 hósan feljött a picivel még küzdünk 2 éves
2/10 anonim válasza:
Nekem azt mondta a védőnő 7 éves korig kell felválnia. De addig is mindig hátra kell húzni. Minden fürdésnél megcsinálom hiszen meg kell mosni
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Válaszokat
2021. ápr. 18. 18:44
4/10 anonim válasza:
2éves a fiam, kb a feléig tudom húzni.
Minden fürdésnél mossuk, de ennyi, nem rángatom, stb.
5/10 anonim válasza:
1 évesen épp csak mozdul
3 éves korig nem ártana. Ekkor szokták az oviban nézni.
8-10 évesen már van, hogy erekciójuk van..kellemetlen ha le van nőve
6/10 anonim válasza:
A gyerekorvos 1èves kortól mondta a tisztítgatást.
7/10 anonim válasza:
bölcsiben a gyerekorvos 3 éves státuszon felhúzta a gyerkőcnek.. meg se nyekkent a gyerek, utána jókedvű volt egész nap, ellenben otthon picit vérzett neki, anyuka szólt hogy többet ne nézze meg ez a doki..
8/10 anonim válasza:
A húgom fiának 5 évesen vált fel.
Addig mosták, ameddig tudták. Nem rántották fel.
9/10 anonim válasza:
Azt hallottam,hogy 2 éves korban kell rendszeresen huzogatni,tágítani. Fiamnak kb 1 éves korától húzom fel jobban fürdésnél és már teljesen feljön neki. Nincs még 2 éves
10/10 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos a kisfiam és születése óta minden egyes nap felhúzom neki fürdéskor. Mondjuk így is egyre kisebb a lyuk rajta. Remélem nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!