Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem alszik úgy, mint...

Miért nem alszik úgy, mint azelőtt?

Figyelt kérdés

13 hós fiam eddig 10.00-től és 15.00-tól aludt 1-1,5 órát. Egyfolytában. Mostanság pedig megébred 30-40 perc után (ált. sikerül visszaaltatni egy ici-pici időre még).

Illetve éjszaka megébred éjfél körül/után és nem hajlandó addig elnyugodni, amíg át nem vesszük magunk közé...de az elmúlt pár napban ott is nehezen akart elaludni. Dobálta magát, mint valami kis fóka...

Ilyen vagy hasonló helyzetben még valaki??

2010. okt. 9. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
33%

Ne vedd az ágyatokba,mert az egyikőtöknek sem jó,és nem fogod tudni leszoktatni róla.

Nappal lehet,hogy már nem igényel annyi alvást,mint ezelőtt. Ne altasd vissza,ha nem akar aludni. Este adj neki táplálább vacsorát,éjjel ha megébred,igyon teát,és hagyd az ágyában. Néhány nap után visszaszokik a régi rendszerbe.

2010. okt. 9. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Az éjszakával az a gondom/dunk, hogy hiába hagyom az

ágyában, csitítgatom, egyre jobban üvölt. Apának nagyrészt meg szokott nyugodni, de van, hogy neki sem, na akkor már áttesszük magunk közé.

A nappali alvásnál pedig ha megébredt, azért próbáltam visszaaltatni, mert láttam rajta, hogy fáradt, aludna még egy kicsit.

2010. okt. 9. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak egy dologra tudok gondolni, a foga. Ugyanezt csinálta az én kislányom is, csak ő 11 hónaposan. Amint kibújtak a kisőrlők, visszaállt minden a régi kerékvágásba. Kitartás!

Még annyit, hogy utána a többi fogánál a borostyánlánc segített úgy gondolom, mert miután megvettük, nem volt többé ilyen jellegű probléma.

2010. okt. 10. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a foga ébresztgeti, de én áttérnék a napi egyszeri altatásra. Mindig kicsit húzd az időt, egyszer csak birni fogja ugy is, hogy ebèd, aztán fekvés. Akkor megalussza egyben a 3 órát, a fiam is pont igy aludt, ahogy a te babàd.
2010. okt. 10. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Mi is a fogára gyanakodunk...
2010. okt. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!