Miért szeretne sok nő kisfiút? A fiúk jobban anyásak, kevesebb gond van velük?
Ez mindig az adott egyéntől függ. Tény, hogy sokan azt hiszik, a kisfiúkkal könnyebb, de ez nem igaz.
Nekem személy szerint nem volt preferenciám, de örültem, hogy lány lett.
Én azért akartam fiút, mert rossz nőmintám volt anyám személyében (neki szintén), és nem volt rendben a saját női énképem. Féltem, milyen anyja tudnék lenni egy lányna így.
Pszchológussal sikerült ezt feltárni, elindultam a gyógyulás útján, és már nem féltem, ha lányom lenne. De örülök, hogy végül fiam lett.
Szerettem volna mindkettot, de fiut elsore nagyon, masodjara meg kislanyt, de ott jobban mindegy volt. Fiu lett az elso, es a masodik is. En azert akartam fiut, mert szinte a legtobb cucc rozsaszin, poni, babazas, hosszu haj, amit fesulgetni kell, rendbentartani, csajos ruhakba oltoztetni, sminkelgetni, kormot festeni, stb. Ezek engem taszitanak mindennapi szinten, inkabb legozok, birkozok, futkarozok a fiukkal, gyerekkent is mar horgaszni akartam, nem barbizni, lenyiszaltam a szep sutibabam hajat, meg ilyenek.
Ezen kivul, mikor meglatom a buszon tavasszal-nyaron, hogy mikben jarkalnak kamasz lanyok, akkor meg inkabb orulok, hogy nekem nincs.
Nyilvan meg lehet oldani mas szinu ruhak vasarlasat, es ezek nagyreszenek kihagyasat, meg nem feltetlenul oltozik minden lany utcalanyosan, es mint irtam, szerettem volna megtapasztalni azt is, hogy milyen egy kislany anyukajanak lenni, de ez marcsak max. akkor kovetkezik be, ha esetleg becsuszik meg egy gyerek.
Mindkettő van, míg a fiút alig lehet észrevenni, addig nincs olyan aki ne akarna kirohanni a világból a lány miatt...
Határozottan milliószor könnyebb a fiúval, mondjuk szerintem ez inkább a természetük miatt van, nem a nemük miatt.
Soha meg sem fordult a fejemben, hogy lányom is lehet, teljesen elzárkóztam a gondolatától is. Szerencsére nem túl lányos, de azért megvannak azok a tulajdonságok amik ezt a nemet jellemzik és az nekünk rengeteg! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!