3 és fél éves gyereknek milyen rajzfilmeket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Most először fog a kisfiam meséket nézni,de tanulságos történetűeket szeretnénk. Az sem baj,ha angol nyelvű vagy régi. Bing nyuszi és Dóra a felfedező kizárva, a hátunkon futkos a hideg tőle.
2023. máj. 4. 11:50
1/10 anonim válasza:
Mása és a medve, én jobban élveztem, mint a gyerek. Sokszor oroszul néztük. Miiiiiiiiiskaaaaa!!!! Bár sokan nem szeretik, mert Mása elég rosszcsont, a medve meg feszt megszívja, mint torkosborz. Tom és Jerry vibe.
2023. máj. 4. 12:04
2/10 anonim válasza:
Pocoyo
2023. máj. 4. 12:10
3/10 anonim válasza:
Poli a robomobil. Sokat lehet tanulni a közlekedésről.
Bori mesékben is tanulnak szinte mindig valami újat.
2023. máj. 4. 12:11
4/10 babyboom567 válasza:
A bing nyuszitól csak neked futkos, piszok jól megtanulnak szituációkat a gyerekek belőle.Az én gyerekem pont ugyanúgy ápolt, mint ahogy bing ápolta flopot mikor beteg volt.És csak hab a tortán, ahogy bing összefoglalja a történetet.
A másik véleményem, hogy ha már mesét néz, akkor azért nézze mert élvezi, tetszik neki, szóval adj neki választási lehetőséget.
De pl erdei tesók szuper.(mondjuk szerintem a bing is.A mása és a medve jó lehet, ha nem hiperaktív gyereked van,enyém extrém módon felpörgött tőle,mert sokat ugrálnak,esnek robbannak,borulnak,és a zene is ilyen hozzá)
2023. máj. 4. 13:04
5/10 anonim válasza:
Ebben a korban az olyan mese jobb, ami az ő kis életéről szól. Pl Bori vagy Caillou. Nem kell hogy hű de tanulságos legyen.
2023. máj. 4. 13:18
6/10 anonim válasza:
T-Rex Expressz
A dínókért biztos oda s vissza lesz.
2023. máj. 4. 13:49
7/10 A kérdező kommentje:
2 unokahúgom van és 3 unokaöcsém. Végig asszisztáltam náluk a Dóra a felfedezőt és a Bing nyuszit is. Maga a hangjuktól borulok már ki. Amikor egész nap Bing nyuszit hallgattam hetekig,mert felváltva nálam nyaraltak,akkor besokallt belőle az agyam. Mása viszont nagyon cuki, most néztem bele egy részbe. Köszönöm! 😊
2023. máj. 4. 13:57
8/10 anonim válasza:
Találd ki, mennyire szeretlek!
Egy mezei nyuszi és az apukája kalandjairól szól.
2023. máj. 4. 14:09
9/10 anonim válasza:
Nem egész nap kell mesét nézetni a gyerekkel és akkor nem lesz idegesítő ;) napi 1-2 epizód bármiből kibírható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!