Majdnem 9 éves gyereknek vennétek mèg duplo sínt? Vagy már túl öregnek èreznètek hozzá?
Nàlunk már szóba jött, hogy mit kèr karàcsonyra. (Nyàron szoktam megvenni olcsòn ebayen a holmikat) Elèg nagy duplo vonat- és sínkèszlete van màr, sokat jàtszik vele. És azt mondta, karàcsonyra kèr mèg hozzá.
Egyik felem megvennè, ő kèrte, ès a meglèvő kèszletet is hasznàlja.
Viszont lassan ,,jó lenne" sima lego vonatokra vàltani, de brutàlis àruk van.
Nem tudom meddig ,,èrdemes" a duplo kèszletet növelni.
3,5 éves fiam sima legoval jatszik már egy ideje.. Nagyon ügyesen osszerakja leírás alapján és fantaziabol valtoztat is rajta utána, én már nem vennék neki.
Viszont ha a tiéd ezt szereti és ő kéri vennék. Max mellé egyszerűbb legot hogy rákapjon.
A fiaink simán játszanak duploval is. Szerencsére kompatibilis a lego-val, tehát nálunk vegyesen használják. Én a piacon a mai napig szoktam venni duplo-t is, mert az erődök falának építésére azt szeretik használni...
A múltkor jót derültem azon, hogy a nagynak már csak duplo ló jutott és közölte, hogy az övé muraközi...
Én megvenném neki a duplo vonatot, ha azt kéri. Az ajándéknak az a lényege, hogy a megajándékozott örüljön neki és nem az, hogy szerintem mi lenne neki való, főleg, ha még a véleményét is kikérem az ajándékához...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!