10. Ez nem tapintatlannak titulálás. Ha ezt mondod bunkó vagy. Nem te és nem én döntöm el, hanem azok akik veszítettek el gyereket. Hidd el a top bunkó beszólások között ez fixen benne lesz. És ki mondott olyat, hogy lelkileg ugyanolyan marad? Ja senki, de így olyan mintha okosat mondtál volna.
2023. máj. 1. 10:48
12/21 anonim válasza:
11# Felőlem lehetsz te az okosabb, engem nem zavar, attól a véleményem még marad ugyanaz. :)
2023. máj. 1. 10:55
13/21 anonim válasza:
Persze
Nyilvàn baromi nehéz és lelkileg megtörik az ember
Fel kell dolgozni és örökre ott marad..
De azért nagyon sokan túlélték màr a világon.
2023. máj. 1. 11:27
14/21 anonim válasza:
12. Nem okosabb vagyok, hanem empatikusabb. Attól, hogy rásütöd, hogy neked ez a véleményed, még lehetsz bunkó.
2023. máj. 1. 12:07
15/21 anonim válasza:
Túl lehet élni, de soha nem leszel ugyanaz az ember, mint előtte. Főleg ilyen esetben nagyon nagyon fontos egy szakember segítségét kérni.
2023. máj. 1. 14:03
16/21 anonim válasza:
5 hetesen halt meg a fiam.
Tuleltem rohadt nehezen, vállalom hogy pár hónapig alkohollal tompitottam magam. Sosem leszek már ugyanolyan mint voltam 🖤
2023. máj. 1. 16:47
17/21 anonim válasza:
A minap olvastam hogy egy fiatal pár pár hónapos kisbabája halt meg,2-3 napra rá az apuka szívrohamban meghalt. Nem tudom mennyi köze lehet a kettőnek egymáshoz,de az anyukának biztosan nagyon nehéz lehet,bele se merek gondolni..
2023. máj. 1. 23:08
18/21 anonim válasza:
Nehéz. Nagyon nehéz, kell idő, család támogatása és gyászterapeuta, valamint sokat segíthet sorstársak összefogása és tapintata is. Pl az Angyalokszülei vagyunk csoport.
Fel kell ismerni hogy a szülőknek mire van szüksége, észrevenni az esetleges non verbális jeleket
2023. máj. 2. 16:20
19/21 anonim válasza:
Emberfüggő.
Én túlélném, mert nem vagyok ráfüggve a gyerekemre, és tudom, hogy rajta kívül is van élet - NEM ugyanolyan de élet.
Távoli rokon meg öngyilkosságot követett el a gyereke halála után nem sokkal.
2023. máj. 2. 17:24
20/21 anonim válasza:
Nyilván túléled, de megtörsz benne. Meg ott lesz mindig az önvád, hogy meg tudtad volna akadályozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!