Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Túl lehet azt élni, ha valakin...

Túl lehet azt élni, ha valakinek meghalt a kisgyereke?

Figyelt kérdés
Ilyen 3-4-5 éves korban? Pláne ha valami betegségben, hogy előtte látta szenvedni?

2023. máj. 1. 08:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
10. Ez nem tapintatlannak titulálás. Ha ezt mondod bunkó vagy. Nem te és nem én döntöm el, hanem azok akik veszítettek el gyereket. Hidd el a top bunkó beszólások között ez fixen benne lesz. És ki mondott olyat, hogy lelkileg ugyanolyan marad? Ja senki, de így olyan mintha okosat mondtál volna.
2023. máj. 1. 10:48
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
11# Felőlem lehetsz te az okosabb, engem nem zavar, attól a véleményem még marad ugyanaz. :)
2023. máj. 1. 10:55
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Persze

Nyilvàn baromi nehéz és lelkileg megtörik az ember

Fel kell dolgozni és örökre ott marad..

De azért nagyon sokan túlélték màr a világon.

2023. máj. 1. 11:27
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
12. Nem okosabb vagyok, hanem empatikusabb. Attól, hogy rásütöd, hogy neked ez a véleményed, még lehetsz bunkó.
2023. máj. 1. 12:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Túl lehet élni, de soha nem leszel ugyanaz az ember, mint előtte. Főleg ilyen esetben nagyon nagyon fontos egy szakember segítségét kérni.
2023. máj. 1. 14:03
 16/21 anonim ***** válasza:
88%

5 hetesen halt meg a fiam.

Tuleltem rohadt nehezen, vállalom hogy pár hónapig alkohollal tompitottam magam. Sosem leszek már ugyanolyan mint voltam 🖤

2023. máj. 1. 16:47
 17/21 anonim ***** válasza:
83%
A minap olvastam hogy egy fiatal pár pár hónapos kisbabája halt meg,2-3 napra rá az apuka szívrohamban meghalt. Nem tudom mennyi köze lehet a kettőnek egymáshoz,de az anyukának biztosan nagyon nehéz lehet,bele se merek gondolni..
2023. máj. 1. 23:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Nehéz. Nagyon nehéz, kell idő, család támogatása és gyászterapeuta, valamint sokat segíthet sorstársak összefogása és tapintata is. Pl az Angyalokszülei vagyunk csoport.

Fel kell ismerni hogy a szülőknek mire van szüksége, észrevenni az esetleges non verbális jeleket

2023. máj. 2. 16:20
 19/21 anonim ***** válasza:
47%

Emberfüggő.

Én túlélném, mert nem vagyok ráfüggve a gyerekemre, és tudom, hogy rajta kívül is van élet - NEM ugyanolyan de élet.

Távoli rokon meg öngyilkosságot követett el a gyereke halála után nem sokkal.

2023. máj. 2. 17:24
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván túléled, de megtörsz benne. Meg ott lesz mindig az önvád, hogy meg tudtad volna akadályozni.
2023. máj. 3. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!